2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست
هدف غسل و وضو رعایت نظافته دیگه. اون زمان هم که کاشت ناخون نبوده پیامبر در موردش صحبت کنن. تو اشناها ...

نه عزیزم، یکی از اهداف اصلی این احکام، بندگی خداست؛ اینکه هرچی گفته بی چون و چرا بگیم چشم وگرنه به نظرت بهتر نیست به جای شستن صورت و دستها و پاها موقع وضو، کلا بدن رو زیر آب بگیریم یا اصلا دوش بگیریم!؟ اینا حکم خداست و علاوه بر حکمتهایی که داره، میزان بندگی مارو مشخص میکنه عزیزدلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

درسته از کاشت ناخن نگفتن ولی از مانع برای رسیدن آب به اعضای بدن که گفتن دیگه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من کار ندارم  تعصبی هم ندارم ولی خیلیا هم هستن که درس نخونده آیت الله شدن اون بنده خدا ...

کی درس نخونده آیت الله شده نازنین!!!!!؟  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
قران کتاب صرفا احکام نیست برای جزییات احکام به متخصص باید مراجعه کرد که همون مراجع هستن  در مور ...

راستش فقط گفته ها و دستورات قران رو باور دارم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
دوستان منم شنیدم میگن مانع رسیدن اب هس اما میخام واقعا ایه ای از قران درموردش هس یا فقط احادیث و فتو ...

احکام کلی در قرآن اومده وخیلی از ریز مسائل احکام در قرآن نیومده و پیامبر اونو تشریع کرده 

خود قرآن میگه از خدا و رسولش اطاعت کنید

تو نت سرچ کن 

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
درسته از کاشت ناخن نگفتن ولی از مانع برای رسیدن آب به اعضای بدن که گفتن دیگه

منظورم همینع دیگه ایه ای درمورد موانع هس یانه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خب اگه حرفاش درست نباشه پس چرا مرجعش کردن؟

بخاطر همین میگم خودت تو نت سرچ کن

برو ببین اصلا کی ایشون رو به عنوان مرجع قبول داره؟چه دار و دسته ای؟

احکام عجیب زیاد داره

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

عزیزم داخل قرآن مسائل کلی گفته شوه 

اینکه توی نماز چهار رکعت بخونیم و چندتا رکوع و سجده داریم هم گفته نشده 

ما طبق سنت پیامبر و فقه امام صادق علیه السلام احکام رو انجام میدیم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
منظورم همینع دیگه ایه ای درمورد موانع هس یانه

خب قرآن در کنار روایات هست

مثلا فقط قرآن گفته نماز اما کیفیتشو ک نگفته

کیفیتش تو روایات معصوم اومده

یا مسائل دیگه هم همینطور..

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

ولی خیلی ها ناخن‌های زشتی میکارن اگه خواستی بکاری خیلی بزرگ زشت نباشه با تشکر

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔