2777
2789
عنوان

مادر شوهرای شما باهاتون چجوری ان؟

1126 بازدید | 57 پست

خانوما وقت بخیر 

من هنوز عقد نیستم ، نامزدم تو همین دوران نامزدی کلی ماجرا بوده که به واسطه همین یه مقدار نامزدی طولانی شد.

ما یه آزمایش داشتیم که جوابش۴ ما طول می‌کشیده و این آزمایش جوابش اومده.  و خدارو شکر خوب بوده

من توقع داشتم از مادر شوهر و پدر شوهر آیندم که بهم زنگ بزنن و حداقل بگن(دیگه عروس خودمون شدی) حداقل یه زنگ بزنن

اما نزدن 

مامانم با مادر شوهرم که رفته بودن جواب آزمایش و بگیرن مامانم می‌گفت ک خیلی سرد برخورد میکرده 

همین الانشم که من می‌بینم با مامانم صحبت میکنه میفهمم اصلا عفت کلام نداره و خیلی بی فرهنگه (به ما بی احترامی نمیکنه اما وقتی درمورد بقیه حرف می‌زنه می بینی از دهنش در اومد گفت ، فلانی گ.و.ه خورد) و واسه من این چیزا خیلی سنگینه 

اما نامزدم و خیلی دوست دارم و اونم واقعا عاشقمه 

چندین بار به خاطر این مسائل بهش جواب رد دادم اما هربار با اصرار هاش تونستم به حرف دلم گوش بدم. 

این اواخر هم یکم به مشکل خوردیم پدر و مادرش یه زنگ نزدن که به خوان مشکل و حل کنن فقط خود نامزدم خیلی پیگیری می‌کنه

من از همین الان این رفتار های مامانش و می‌بینم خیلی اعصابم خورد میشه 

می‌تونین چندتا راه کار بدین واسه مقابله به مثل اینکه اگه خواست بی محلی کنه یا سرد باشه من چیکار کنم؟

اکثرا مشکل دارن 

فقط شما نیستی 

من الان هم عروس هستم هم عروس داریم 

هم مامانم حرص میخوره از عروسمون 

هم عروسمون از ما بدش میاد 

هم مادرشوهر خودم از من بدش میاد 

هم من از اونا 

خدا ب راه راست هممون رو هدایت کنه 

شما خوبی کن بخاطر خداوند .....اگ بتونی خدا خیلی کمکت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلششش نده.چون هر چی پاپیچ بشی بیشتر تکرار میکنه کارش رو

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

اگه شوهرت فهمیده بقیه اش درست میشه فقط سعی نکن بخوای اونا روتغییر بدی وبه روی نامزدت بیاری اونا روهمین جوری بپذیر منتها سنگین ورنگین رفت وآمد کن

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 

تا الان که دیدی انتظاری که ازشون داشتی به واقعیت تبدیل نشده 

اگه میخوای ازشون دلخور نشی انتظاری ازشون نداشته باش 

انتظار کمک و این چیزا که میگی

شما هنوز عقد هم نکردی اول راهته باهاشون خوب برخورد کن 

☆ اول اینکه این پیش زمینه ذهنی رو کلا پاک کن از ذهنت

دوم اینکه تو با احترام مهربون و با ادب برخورد کن هرگز هیچ ادمی نمیتونه بهت بی احترامی کنه

☆سوما اینو بدون هر چقدر باخانواده همسرت مخصوصا مادر همسرت رابطه ت بهتر باشه روابط خودت و همسرتم بهتر میشه و این اوایل ازدواج خیلی نمودش بیشتره

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
کاری نکن ولی مطمن باش بعدا بدترشم میبینی  میتونی یکبار با نامزدت در این مورد غیر مستفیم حرف بز ...

اره خودمم بهش فکر کردم ولی نمیدونم چجوری بگم بهش بر نخوره