2777
2789
عنوان

پونزده سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 83 پست
نه عزیزم

خب پس. امیدوارم بدونی که با این مرد خیلی شباهت نداری و مال نسل دیگه ای هست. با هم نسل خودمون ازدواج کنیم بهتره.

من با شوهرم ۱۱ سال اختلاف دارم و نتیجه‌اش همش اعصاب خوردیه. اخلاق و سلیقه به هم نمی خوره. دیگه ۱۵ سال که فکر کنم از این بدتر باشه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس. امیدوارم بدونی که با این مرد خیلی شباهت نداری و مال نسل دیگه ای هست. با هم نسل خودمون ازدواج ...

من اجیمم مثل خودتونه تجربه دارم تو اطرافیانم درست میگین 

ولی بنظرتون نگم بیان شاید اخلاقن و شخصیتشن اوکی باشه ؟

ن هنوز نرفتم دانشگاه

بیخیالش روزی ۱۰۰ تا مهماندار شیک و پیک باهاش برخورد دارن بعدها اذیت میشی 

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️
یعنی میگین نگم بیان ؟اخلاقاشو ببینم؟

اینو دیگه باید تو تصمیم بگیری 

منم همسن توام.

اگه جای تو بودم نه میگفتم ۴ سال دیگه چهل سالشه تو ۲۵ اون پیر شده و شور و شوقی نداره تو هنوز اول جوونیته و پر انرژی،بعد قطعا همیشه به چشم بچه نگات می‌کنه..

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»

منو شوهرم پانزده سال اختلاف سنی داریم راضی و خوشبختیم. 

اما شوهرم خیلی جوون تر و کمتر از سنش میخوره

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

فعلا نمیخوام ک باهاش ازدواج کنم من میخوام مستقل باشم و گفتم ک حتما میخوام ادامه بدم درسمو

همون بعدا هم.. آخه 15 سال اختلاف سن؟ دختر جان در این زمانه که تغییرات اینقدر زیاده این خودش در حد دو تا نسل قدیم اختلاف فکر و شرایط هست. 

بعد این افسانه است که مردا همیشه می تونن رابطه ج داشته باشند و بچه دار بشن. بله هر از گاهی در اخبار یک مرد 90 ساله یا خانوم 60 ساله بچه دار میشن. ولی مردها هم از یک سنی میل و تواناییشون خیلی کم می شه. باروریشون کم می شه. شما توی اوج جوونی می مونی با کسی در آستانه ی پیری.
بعد همین جوریش متوسط عمر آقایون از خانوما کمتره. شما 15 ساله هم فاصله داشته باشید شما 20 سال آخر عمرت رو باید تنهایی بکشی. 20 سالی که بیش از هر وقت دیگه ای نیاز به همدم داری. تازه قبل از اون 20 سال هم شما یه مدت به جای همسرت شدی پرستار سالمند.

کاش دخترهای جوونمون می فهمیدن ارزش جوونی از هر پولی بیشتره. 

جدی چند ساله باهمین؟ اینم اصن نمیخوره بهش

یه سال نامزد بودیم چهار سالم هست ازدواج کردبم. یه دختر یه ساله هم داریم. 

واقعا شوهر من هم خوشتیپه هم کم سن و سال دیده میشه اونم سی و شش سالشه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...