2777
2789
عنوان

مادر شوهرای شما باهاتون چجوری ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت فهمیده بقیه اش درست میشه فقط سعی نکن بخوای اونا روتغییر بدی وبه روی نامزدت بیاری اونا روهم ...

خودم دوست دارم زیاد در آینده رفت و آمد نداشته باشم مثلا هفته ای 1 شب خوبه 

اما نامزدم که از خانوادش نمیگذره اصلا

اره خودمم بهش فکر کردم ولی نمیدونم چجوری بگم بهش بر نخوره

اگر دیگه قطعی و صد درصده ازدواجت نگی بهتره .یا اگر حرفش پیش اومد هیچ وقت نگی مامانت اینطوره 

ولی خانواده ای ک اینطورن سعی کن فقط احنرام بزاری و سر سنگین باشی ک بهت چیزی نگن .صمیمی بخوای بشی یا دشمنی کنی هردو ضربه میخوری 

اگرم گفتن پشت گوش بندازی 

هیچی عزیزم مگه قراره تو خونه اونا زندگی کنی؟ اتفاقا بهتر که دوری میکنن دردسراش کمتره. تو هم سرد و رس ...

اتفاقا یه اخلاق خوبی دارم می‌تونم با طرف مثل خودش رفتار کنم ولی یه اخلاق گندی که دارم...

رفتار طرف مقابلم رو صد بار توذهنم مرور میکنم جوزی که سر درد میشم ۰😐😑

اتفاقا یه اخلاق خوبی دارم می‌تونم با طرف مثل خودش رفتار کنم ولی یه اخلاق گندی که دارم... رفتار طرف ...

ول کن بابا فکر نکن بهشون دوتا پیرزن پیرمرد که نباید تو زندگی تو تاثیر بذارن‌ حالشو ببر لذت ببر از این روزا

یا با ازدواجتون مخالفه یا تو دوره ی شوک ازدواج فرزند هست ، اگه مورد دومه که به هر حال پسرش باید احترامش رو نگه داره و محبت زبانی نسبت به مادرش داشته باشه تا این دوران بگذره همینطور خودت

اگه مورد اوله که چاره ای نداره زیاد ، یا زمان حلش میکنه یا بدترش میکنه چون  موافقت و به دل نشستن زوری نیست

عجب 
اکثرا مشکل دارن  فقط شما نیستی  من الان هم عروس هستم هم عروس داریم  هم مامانم حرص ...

دقیقا الان داشتم به این فکر میکردم مشکل ما تو برقراری روابط هست ، منم عین شما همه باهم مشکل داریم خودمم مقصر بودم و هستم تمام علتشم بلد نبودن هست 

متاهل هستم

بعد ازدواج این مشکلاتت خیلی خیلی بیشتر میشه

الان چیزی نیست

و این طور که میگی تا آخر باید باهاش درگیر باشی

دیگه خودت میدونی و خودت

و قریب به ۹۹ درصد مردها چسبیدن به مادرشون

و حداقل تا ۵ سال باید شوهرت رو رام کنی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یا با ازدواجتون مخالفه یا تو دوره ی شوک ازدواج فرزند هست ، اگه مورد دومه که به هر حال پسرش باید احتر ...

اوایل خیلییی مشتاق بود اما الان سرد شده یعنی مامانش پشیمونه ☹

ولی خودش خیلی ذوق داره