2777
2789
عنوان

مادر شوهرای شما باهاتون چجوری ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 57 پست

بی ادبی و بدحرف زدشون تاکید نمیکنم و اینجور برخورد کردن دوست ندارم ...اما بخوان زنگ بزنن بعد ازمایش وبگن عروس خودمون شدی واین حرفا خودم جای مادرشوهرت گذاشتم منم نمیتونم بگم به نظرم بچگونه هست 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

من مثل تو.. اشتباه کردم و نخواستم این مسائل ب ظاهر کوچیکو ببینم و ریدم تو ایندم.. تو مث من نباش.. یادت نره ک خونواده شوهرو نمیشه کنار گذاشت

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکار من اینه امیدوارم بدردت بخوره:

من ک شوهرم عاشق هم بودیم و اون اول مثل شما رفتار بدی از پدرومادر ش دیدم حتی چندنفر از آشناها که شناخت داشتن گفتن مادرش بدجنس و من گفتم زبون نرم مارو از سوراخ میکشه بیرون مهم منم که باهاشون خوب باشم

اما الان با یک بچه آرزو میکنم برگردم عقب و به همون پسری که حاضر بودم جونمم واسش بدم نه بگم‌.دخالتاشون امونم بریده واینم بدون الان عشق کورت کرده اون پسر هم بچه ی همون پدر و مادر 

امیدوارم بهترین برات اتفاق بیفته

خیلی ذره بین نزار 

میدونی تو هر خانواده ای بری 

یه سری چیزا برای نارضایتی هست 

سعی کن تمرکز بزاری رو خودت و زندگیت 

اهل بحث و دعوا نباش و با آرامش زندگی کن 

اگرم اونا دنبال حاشیه سازی بودن بیخیالی طی کن تا آتیشش زندگیتو نگیره 

و اینکه توقع هم باید به ریزه کم کنی تا ریلکس تر باشی .

من مثل تو.. اشتباه کردم و نخواستم این مسائل ب ظاهر کوچیکو ببینم و ریدم تو ایندم.. تو مث من نباش.. یا ...

آفرین...من ۱۸ سالم بود هیچ کس نبود بهم بگه کلی الان هرکس ازم راهنمایی بخواد بهش میگم چه خوشش بیاد چه بدش بیاد

بعد ازدواج این مشکلاتت خیلی خیلی بیشتر میشه الان چیزی نیست و این طور که میگی تا آخر باید باهاش درگ ...

با این وجود فکر میکنم تنها کاری باید بکنم بی اهمیت بودنه که خیلی سخته 

منم یه آدم کم ظرفیت...

دل نازک

مدت زمان عقد رو کم کنید و بجز دوری ودوستی راهی نیست بنظرم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
با این وجود فکر میکنم تنها کاری باید بکنم بی اهمیت بودنه که خیلی سخته  منم یه آدم کم ظرفیت... ...

اتفاقا نباید بی اهمیت باشی باید یاد بگیری ، باید سیاست رفتار داشته باشی مثلا صمیمی نشی ولی احترام بزاری ، پیششون تا حد امکان حرف نزنی و فقط حرفای کاملا معمولی ، درباره مشکلات و خانواده خودت و اینا اصلا اصلا 

متاهل هستم