2777
2789
عنوان

مادر شوهرای شما باهاتون چجوری ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 57 پست

هیچی... فقط مال ما که قبل عقد و عروسی رو سرشون بودیم بعدش... وای بحال شما! اینکه میگن دوری و دوستی و نرو و فلان هم الکیه هیچکس خانوادشو دور نمیندازه، همونجور که ما این کارو نمی‌کنیم

توقع زنگ و این احساسا هم نداشته باش اینها همش تو فیلمهاست، همونجور که تو زنگ نزدی بگی دیگه مامان دومم شدی😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط مشکلت با آقای نامزد اگه زنگم میزدن میگفتین دخالت کردن زنگ نزنن خودت با نامزدت حل کنی بهتر نیست؟

اخه چیزی بود که به اونا هم مربوط می‌شد چون جوری بود که داشتم با نامزدم تموم میکردم، حتی پا در می‌کنی نکردن 

نامزدم بازم خودش همه چی و جفت و جور کرد 

با اینکه صد بار بهش گفتم کاش مامان بابات یه زنگ میزدن ، حتما بهشون گفته اما اونا زنگ نزدن

یعنی وظیفه من بوده زنگ بزنم؟

نههه عزیزم میگم توقع این احساساتو نداشته باش، من تا حالا ندیدم مادرشوهری ذوق کنه پسرش داره از خونش میره چه برسه که زنگ بزنه بگه عروس خودم شدی، اونو برای شوخی و مثال گفتم

نههه عزیزم میگم توقع این احساساتو نداشته باش، من تا حالا ندیدم مادرشوهری ذوق کنه پسرش داره از خونش م ...

فک کنم باید روی این حساسیتام کار کنم چون هم به خودم همیشه آسیب می‌زنم هم اطرافیانم🤦‍♀️

فک کنم باید روی این حساسیتام کار کنم چون هم به خودم همیشه آسیب می‌زنم هم اطرافیانم🤦‍♀️

اول ازدواج کلا هرکسی دوست داره مدام بهش توجه بشه مدام بهش بگن چه قشنگی چه خوشحالیم برای ما شدی اما خب اینطور نیست! البته ما خودمون هم برای عروسامون اینجور نیستیم، توقع ابراز محبت اصلاااا نداشته باش مخصوصا اگر تو خانوادشون ابراز علاقه و محبت بهم دیگه جا نیفتاده باشه