2777
2789
میگن یه عابدی وسوسه افتاد توی دلش که من اینهمه خدا خدا گفتم چرا یه دفعه لبیک نشنیدم؟؟بهش الهام شد که ...

تا الان برام هر چی که خواسته اذیتم کرده انشاالله که خیره 

برام دعا کن 

حداقل این بی انگیزگی و افسردگیم از بین بره بشینم درس بخونم چیزی تا کنکور نمونده هر چند که برا همینشم ما امیدم ولی باز میگم تلاشمو بکنم 

چشم و هم چشمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه یه آپارتمان خیلی کوچیک هر جای ایران باشه. که از مصیبت مست ...

نه گلم اینا چشم و هم چشمی نیست...اینا ظلم و ستمیه که به ما تحمیل شده...خدا خودش به ما آگاهی و قدرت بده تا عاملینش رو به زیر بکشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقم داره برنگرده. خوشحالم بازم فعالیت داری اینجا❤️

من خواستم با همون کاربری برگردم

گفتن خیر برات زیاد گزارش زدن

اینجوری شد که با این کاربری اومدم

یه کاربری رو میشه بست

یه تفکر رو نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من خواستم با همون کاربری برگردم گفتن خیر برات زیاد گزارش زدن اینجوری شد که با این کاربری اومدم یه ...

جمله آخرت👏👏👏👏👏👏👏👏

خوش برگشتی.

زیادی اون عده روت حساس شده بودند.

منم زیاد تعلیق کردن برگشتم به کوری چشمشون

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
جمله آخرت👏👏👏👏👏👏👏👏 خوش برگشتی. زیادی اون عده روت حساس شده بودند. منم زیاد تعلیق کردن برگشت ...

هنوزم حساسن و من نمیفهمم چرا

حرف اگر حق باشه که راهش رو پیدا میکنه

ناحق هم باشه اصولا کسی براش تره خرد نمیکنه

دیگه ترس نداره که

گور باد دشمنت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
فنا فی الله یعنی چی؟ و دقیقا توی کدوم سوره و آیه است؟

فنا فی الله یعنی اینکه تو ناپدید بشی و همه وجوت پر بشه از خدا ... .

از همون جایی که اومدی به همون جا برگردی !

" هر که دور ماند از اصل خویش    بازجوید روزگار وصل خویش "

یا : انا لله و انا الیه راجعون!

اگر لفظ " فنا فی الله" رو هدف نهایی در نظر بگیریم ، تویِ سراسر قرآن راه رو نشون داده ... 

عینِ این کلمه آورده نشده ... .

متخصصای دین اسم هدف انسانو که قرآنم برای رسوندنِ انسان به همین هدف فرستاده شده رو میزارن " فنا فی الله"

شما هر اسمی میخوای روش بزار :)

ـ دلـــم میخواد یه تریبون داشته باشم ... همه سلبریتی های "نون به نرخ روز خور" رو جمع کنم ! دلم میخواد فریـــآد بکشم سرشون وَ بگم : یه عمرررررر تریبون دست شما بود و فقط شما حرف زدید !!! امروز فقــــط بشنوید : شما شـــاهد شهادت کسانی بودید که "یک تنه" یه لشکر بودن ... . که اگر غیر این بود پنجاه شصت نفری بهشون حمله نمیشد !!! کسایی که یه تنه میتونستن از یه ایران در برابرِ بیگانه دفاع کنن... . شما دیدید و دم نزدید ... . هیچ کدومِ شما با مادرای داغ دیده هم دردی نکردید!!! دریغآ از یه هشتگ خشک و خالی... .   و حالا ما امروز شاهد اینیم که شماها همتـــــون رو هم!!!  تاکید میکنم ! همــــه ی شما رو هم عرضه ندارید یه نفر رو از پایِ دار نجات بدید !  دریغ از یه جو غیرت وَ دریغ از یه جو عرضه  ... . مایه ننگید تا تاریخ تاریخه .... .  " شهید عجمیان " و "شهید علی وردی"  نحوه شهادتتان جگرم را سوزاند ... .  گوارایِ وجودتان ، عطرِ گَریبانِ "حسین" .                                                                                                                               
آگاهی داده. اما ظالم. زورش زیاده. منو زیر پا له کرده و می کنه. 

اول آفرین بهت میگم تو یه زن جنگجو و مقاومی👍تمام روزت داره میره پای کار و این خیلی بده...گلم کاش یه موقعیت شغلی تو یه شهر دیگه پیدا کنی که هم اجاره کمتری بدی هم یکم زمان باقی بمونه برات...اون زمان باقی مونده رو صرف یادگیری یه مهارت کن که بتونی به ازای هرساعت کار درآمد بیشتری داشته باشی...ترجیحا خوداشتغالی داشته باشی...نمیدونم خیاطی،آرایشگری،آشپزی،برنامه نویسی خلاصه هر مهارتی که حس میکنی توش خوبی

عزیزم امضات❤️

:)

ـ دلـــم میخواد یه تریبون داشته باشم ... همه سلبریتی های "نون به نرخ روز خور" رو جمع کنم ! دلم میخواد فریـــآد بکشم سرشون وَ بگم : یه عمرررررر تریبون دست شما بود و فقط شما حرف زدید !!! امروز فقــــط بشنوید : شما شـــاهد شهادت کسانی بودید که "یک تنه" یه لشکر بودن ... . که اگر غیر این بود پنجاه شصت نفری بهشون حمله نمیشد !!! کسایی که یه تنه میتونستن از یه ایران در برابرِ بیگانه دفاع کنن... . شما دیدید و دم نزدید ... . هیچ کدومِ شما با مادرای داغ دیده هم دردی نکردید!!! دریغآ از یه هشتگ خشک و خالی... .   و حالا ما امروز شاهد اینیم که شماها همتـــــون رو هم!!!  تاکید میکنم ! همــــه ی شما رو هم عرضه ندارید یه نفر رو از پایِ دار نجات بدید !  دریغ از یه جو غیرت وَ دریغ از یه جو عرضه  ... . مایه ننگید تا تاریخ تاریخه .... .  " شهید عجمیان " و "شهید علی وردی"  نحوه شهادتتان جگرم را سوزاند ... .  گوارایِ وجودتان ، عطرِ گَریبانِ "حسین" .                                                                                                                               
هنوزم حساسن و من نمیفهمم چرا حرف اگر حق باشه که راهش رو پیدا میکنه ناحق هم باشه اصولا کسی براش تره ...

دلیل حساسیتشون معلومه!

دلیل ترسوشونم همچنین....

به هر حال بمون همیشه😘

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
دلیل حساسیتشون معلومه! دلیل ترسوشونم همچنین.... به هر حال بمون همیشه😘

کاش پیشم بودی دلم بدجورغم داره

اگه تونستی سرچ کن " نان و حنجر" و برنامه اش رو نگاه کن  

اگه هم خواستی باکسی درد دل کنی درخواست دوستی بده من در خدمتتم ... .

من قبلاً آرامش نداشتم استرس زیاد ، خیلی حساس بودم و زودرنج و ... تا اینکه شروع کردم از اول قرآن و با تفسیر خوندم تا الان که یازده جزء رو تموم کردم 

الان احساس سبکی دارم 

کاری به حرف مردم ندارم 

چشم و هم چشمی برام معنا نداره 

یاد گرفتم خدا فقط انجام واجبات و ترک محرمات رو میخواد و باید بگیم چشم 💚 تا خدا با ما باشه و به ما چشم بگه 

☘️🌿🍀

این که  این دنیا حساب و کتاب داره صاحب داره و اون دنیا باید حساب پس بدیم باعث میشه دنیا رو فانی و پوچ  ندونیم و برای بهتر شدن و رشد و کمال و انسان بودن و عبادت  که هدف خلقته تلاش کنیم و هر جا سختی بود و کم آوردیم بدونیم درسته این دنیا ،انسان بودن و گناه نکردن و انجام تکالیف شرعی سخته ولی باعث میشه هم تو این دنیا آرامش و امید داشته باشیم هم اون دنیا جایگاهمون خوب باشه چون این دنیا خیلی عمر کنیم هفتاد هشتاد سال ولی هزار جا قرآن میگه اون دنیا جاودانه یعنی تمام نشدنی یعنی ته نداره