2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات قشنگه 👌🏻✅

❤️

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
قشنگ گفتی🌹ولی اگه یه روز خدای ناکرده آدم محتاج کمک بقیه بشه یا نتونه به دیگران کمک کنه زندگی بی معن ...

ن اصلا .. آدم میتونه با هدیه کردن ی لبخند هم به کسی کمک کنه و این کمک نه هزینه مالی داره ن جانی 

امضات ❤️آرمان هامون 💔

💔💔☺

ـ دلـــم میخواد یه تریبون داشته باشم ... همه سلبریتی های "نون به نرخ روز خور" رو جمع کنم ! دلم میخواد فریـــآد بکشم سرشون وَ بگم : یه عمرررررر تریبون دست شما بود و فقط شما حرف زدید !!! امروز فقــــط بشنوید : شما شـــاهد شهادت کسانی بودید که "یک تنه" یه لشکر بودن ... . که اگر غیر این بود پنجاه شصت نفری بهشون حمله نمیشد !!! کسایی که یه تنه میتونستن از یه ایران در برابرِ بیگانه دفاع کنن... . شما دیدید و دم نزدید ... . هیچ کدومِ شما با مادرای داغ دیده هم دردی نکردید!!! دریغآ از یه هشتگ خشک و خالی... .   و حالا ما امروز شاهد اینیم که شماها همتـــــون رو هم!!!  تاکید میکنم ! همــــه ی شما رو هم عرضه ندارید یه نفر رو از پایِ دار نجات بدید !  دریغ از یه جو غیرت وَ دریغ از یه جو عرضه  ... . مایه ننگید تا تاریخ تاریخه .... .  " شهید عجمیان " و "شهید علی وردی"  نحوه شهادتتان جگرم را سوزاند ... .  گوارایِ وجودتان ، عطرِ گَریبانِ "حسین" .                                                                                                                               
ماشالا...هدفای عمیق و بزرگی داری تبریک میگم بهت

قربان یو 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

مامانامون ایقد غر نزنن همینکه از محل کارمون برگشتیم خونه هی فلانی براچی زن نمیگیری بچه فلانی نصفــ تو هم نیستـ و....  ،  مگه میشه یه دیقه راحت پیششون نشستــ اولین معیارمون اینه که از دستـ مامانا و آجیا راحتـ شیم تو خونه آرامش داشته باشیم 😂🏃‍♂️ 

مامانامون ایقد غر نزنن همینکه از محل کارمون برگشتیم خونه هی فلانی براچی زن نمیگیری بچه فلانی نصفــ ت ...

خیلی ریز اشاره کردی که هم کار داری هم قصد ازدواج😂دخترا بیاین کیس ازدواجیه😂😂

اول آفرین بهت میگم تو یه زن جنگجو و مقاومی👍تمام روزت داره میره پای کار و این خیلی بده...گلم کاش یه ...

ممنون. راستش خیلی مهارتها یاد گرفتم. اما سرمایه نیست. توکل به خدا. پایان شب سیاه ، سپیدی است