2777
2789
عنوان

شوهرمو پسرم دارن برمیگردن لطفا راهنماییم کنید چه رفتاری نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 73 پست
چقدر نامردن....مگه میشه بچه از مادرش جدا باشه؟عزیزم تازمانیکه مادرش هست چیزی نگو اما شوهرت به موقعش ...

عزیزم شوهرم درست بشو نیی منم مجبورم خودمو با رفتارش وفق بدم مجبورم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قربون اون دل بزرگت برم من.کار خوبی کردی بخشیدی.به هر حال زندگیته.نباید بزاری از دست بره.منم بودم کار شما رو میکردم.کاش اون مادرشوهره قاشق نشسته ت اون وسط نبود .آخه بگو به تو چه.کجا راه افتادی میایی؟به تو چه که پشت تلفن حرف اضافه بزنی و از چشم بیوفتی؟چکاره ای که الان راه افتادی داری میایی؟اما چیزی نگو.عادی باش.

اشتی کردیم پشت تلفن اونم گفت دارم میام

عزیزم دیگه وقتی آشتی کردی، زیرش نزن

حرف خودت رو دو تا نکن.

الانم که مادرش اومد هیچ بهونه دستشون نده. بحث نکن. جواب نده. چون خودت گفتی بیان، اگه الن بحث کنی میگن ما اومدیم وتو نساختی

با شوهرت هم خیلی حرف نزن که داستان درست نشه. اگه اون خودش حرف زد تو هم بزن. اگر نزد فعلا چیزی نگو اما سرسنگین نباش و کم محلی نکن.

بچه ها شوهرم کتک کاری کرد پسر دوسالمو برد خیلی داغون بودم خونوادش تا دوروز نقش بازی میکردن ک پیش اون ...

کار خوبی کردی بانو 

اصلا از کاری که کردی پشیمون یا شرمنده نباش، این کار نشانه سلامت روان و عقل و درایت بیشتر شما هست 

عادی باش، نه خیلی گرم و نه تو گارد 

با لحن عادی با شوهرت و خب مادرشم هست دیگه صحبت کن و بگو ما همه انسانیم، انسانیت و دین جدا کردن بچه از مادر رو ناروا می‌دونه 

بچه امانت خدا هست ما باید هر دو بهترین محیط و براش فراهم کنیم، 

بگو من شوهرم و زندگیم رو دوست دارم و دلم نمی خواد ازش پیش خانوادم و کسی بد بگم 

بگو تو همه زندگی ها اختلاف هست ما میتونیم با هم حرف بزنیم و کم کم مشکلاتمون و حل کنیم 

به مادرش اصلا نپر و بی احترامی نکن 

خونه رو ترک نکن 

اگر مادرش بهت پرید با ادب بگو مامان جان شما احترامت واجبه، شما خانم زحمتکش و باتجربه ای هستی راه حل خوب جلو پسرت بزار و بهش سازش یاد بده خدا هم برات جبران می‌کنه 

اینا رو برا سیاست و زرنگی بهت میگم، برا اینکه خودت و باادب و دانا نشون بدی 

بعد که مادرجان تشریف بردن کم کم اوضاع رو مطابق میل خودت بکن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کاش قانون جوری عوض شه که تو دعوا و قهر و هر چی اولویت نگهداری بچه با مادر باشه و اگه پدر بچه رو بدون ...

دقیقا....چقدر نامردیه درحق یه مادر.بتظرمن باید بچه تا ۱۰سال با مادر باشه.وبعد از اون حق انتخاب بهش بدن

یه روز خوب میاد

مررررررسیی خیلی بهم انرژی خوبی دادید

💕🌷

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
عزیزم قربون اون دل بزرگت برم من.کار خوبی کردی بخشیدی.به هر حال زندگیته.نباید بزاری از دست بره.منم بو ...

دقیقا دلم خیلی پره همش توخونه راه میرم این حرفا رو میگم تا یکم خالی شم اونجا اروم باشمو کنترل کنم شرایطو

عزیزم دیگه وقتی آشتی کردی، زیرش نزن حرف خودت رو دو تا نکن. الانم که مادرش اومد هیچ بهونه دستشون ند ...

درسته باید یکم خودمو بگیرم اما نه ریاد چون من گفتم برگرده مرسی بابت راهنماییت

عزیزم شوهرم درست بشو نیی منم مجبورم خودمو با رفتارش وفق بدم مجبورم واقعا

عززززیزم....سعی کن الان اصلا دعوا   و بحث راه نندازی.همسرت اگر عصبیه سعی کن باهاش جروبحث نکنی و سکوت و سکوت.نمیدونی چقدر سکوت خوبه و جوابگو هست درمقابل انجور آدما.بخدا اگه بچه نداشتی شرایطت فرق میکرد ولی باید سعی کنی بچه ات تو آرامش باشه.لعنت به قانونی که مادر را از بچه اش جدا کنه.

یه روز خوب میاد

درسته باید یکم خودمو بگیرم اما نه ریاد چون من گفتم برگرده مرسی بابت راهنماییت

به خدا بسپار

زیادم  مهمونی رو کش ندید که خسته بشید. تو خستگی ادم کار اشتباه میکنه. 

مامانم که اوردش، تحویلش بگیر و بای بای