2777
2789
عنوان

شوهرمو پسرم دارن برمیگردن لطفا راهنماییم کنید چه رفتاری نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 73 پست
کار خوبی کردی بانو  اصلا از کاری که کردی پشیمون یا شرمنده نباش، این کار نشانه سلامت روان و عقل ...

مرسی عزیزم واقعا مطالب مفیدی رو ب اشتراک گذاشتی حتما استفاده میکنم

عزیزم مادرش ازم طلبکاره و شوهرمو مدام تحریک میکنن نمیتونم دیگه دعوا رو کش بدم

خدا لعنتش کنه....جواب کارش رو هم میبینه ولی اصلا باهاش جروبحث نکن و هرچی گفت بگو باشه چشم.وقتی رفت خودت میمونی و زندگیت.

یه روز خوب میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززززیزم....سعی کن الان اصلا دعوا   و بحث راه نندازی.همسرت اگر عصبیه سعی کن باهاش جروبحث نکنی و ...

دقیقا با خودم عهد بستم هرچی ناسازگاری کنه همسرم منم سکوت کنم تا اروم بشه 

ممنونم

دقیقا دلم خیلی پره همش توخونه راه میرم این حرفا رو میگم تا یکم خالی شم اونجا اروم باشمو کنترل کنم شر ...

ببین گوش کن عزیزم چی میگم.تو شرایطی مشابه شرایط تو قرار گرفتم.یکی بهم پیشنهاد خوبی داد.گفت مثل حضرت مریم روزه سکوت بگیر.هرچی هم مادرشوهرت گفت چیزی نگو.چون اون میخواد اوضاعو بدتر کنه.الانم من بهت همین پیشنهادو دارم.سکوت کن تموم بشه بره

دقیقا با خودم عهد بستم هرچی ناسازگاری کنه همسرم منم سکوت کنم تا اروم بشه  ممنونم

بهترین کاره.ببین وقتی تو سکوت کنی در مقابل ظالم اونوقت خدا جوابشو میده.....فقط هم بخاطر پسرت....اینو کسیکه مادره میفهمه

یه روز خوب میاد

خدا لعنتش کنه....جواب کارش رو هم میبینه ولی اصلا باهاش جروبحث نکن و هرچی گفت بگو باشه چشم.وقتی رفت خ ...

پشت تلفن خیلی گفتم چشم وقتی بیان سعی میکنم با نگاهمو سکوتم اوضاع رو کنترل کنم 

ببین گوش کن عزیزم چی میگم.تو شرایطی مشابه شرایط تو قرار گرفتم.یکی بهم پیشنهاد خوبی داد.گفت مثل حضرت ...

مرسی واقعا درسته اگه سکوت کنم اونم دیگه اظهار نظر نمیکنه چون توجهی ب حرفاش نمیشه

خواهرای عزیزم از همتون ممنونم خیلی خوشحالم که شما ب تاپیکم اومدید و بهم ارامش دادید حرفای پرانرژیتونو با جان و دل خوندم و حس عالی گرفتم

از همگیتون خیلی متشکرم

دقیقا با خودم عهد بستم هرچی ناسازگاری کنه همسرم منم سکوت کنم تا اروم بشه  ممنونم

میدونم سخته برات گلم، ولی گاهی خیلی از خانمهای بادرایت مجبورن در مقطعی از زندگی از این گذشتها بکنند تا ان شاالله شوهرها کم کم بزرگتر و فهمیده تر بشن 

اگر آدمهای مذهبی یا حداقل اهل مجلس امام حسین هستن، یه جوری با زیرکی از حضرت رباب و حضرت علی اصغر مثال بیار درمورد تلخی و ناگواریه دوری مادر و فرزند و گناه و زشتی این کار

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.