2777
2789
عنوان

شوهرمو پسرم دارن برمیگردن لطفا راهنماییم کنید چه رفتاری نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 73 پست
دلیل اون دعوای وحشتناک چی بود

عزیرم بخاطر بچه همش دعوا راه میندازه و فحش و کتک خوراکشه سر بچه

کلا عصبی هست و وقتی کلش داغ میکنه توهم میزنه مثل جانور سمت ادم حمله میکنه ولی اون میگه من سالمم تو مریضی

♡ فقط بدون تو یه فرشته ی مهربون خدایی

به اندازه تموم این صبرات خدا بهت پاداش میده شادی و موفقیت پسرتو میبینی و همه اینا جبران میشه💕🌷

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همه رو سپردم به خدا.اون دنیا باید تاوان بدید

منم تو یه دوره شوهرم از خونه بیرونم کرد دو تا بچه ام دست پرستار منم پشت در. به خاطر اونا برگشتم البته الان شوهرم خوب شده. 

خیلی محل شوهرت نده. بچه تو بردار ببر تو اتاق

عزیزم مادرش ازم طلبکاره و شوهرمو مدام تحریک میکنن نمیتونم دیگه دعوا رو کش بدم

عزيزم تو نامزي نامزدم جوري منو جلو همه تحقير كرد كه مادرش تو دلش عروسي بود(مادرش پرش كرده بىد) تمام جيزايي كه راجب مادرش كفته بودم رو جلو همه ميكفت و....خودم و كوچيك كردم بركشتم ولي جوووووووووري شوهرمو و كشوندم سمت خودم كه الان حتي يه زنگم بهشون نميزنه 

از همچون مادری همچین پسری هم به عمل میاد.‌بسپار به خدا و به خاطره بچت که فردا یه آدم با دله مهربون مثه خودت میشه کوتاه بیا 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

عزیزم بهترین کارو کردی پسرت اومد بغلش کن بوش کن تو گردنش نفس بکش. معلومه که کار خوبی کردی. امیدوارم موفقیت های پسرتو جشن بگیری. الهی که تو قلبت فقط آرامش باشه. و شوهرت هم عذاب وجدان بگیره و درست بشه

دخترای این تاپیک❤️

میدونستید خیلی فرشته های نازنین و گلی هستید ک انقد احساس خوب میدید به بقیه؟؟؟؟ ❤️❤️❤️

من تازه عضو شدم و از وقتی اومدم تو نی نی سایت یک چیزایی دیدم یک خاله زنک بازیایی دیدم مغزم سوت میکشه، الان اینجا رو دیدم نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم 😁