به اندازه تموم این صبرات خدا بهت پاداش میده شادی و موفقیت پسرتو میبینی و همه اینا جبران میشه💕🌷
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مادرش ازم طلبکاره و شوهرمو مدام تحریک میکنن نمیتونم دیگه دعوا رو کش بدم
عزيزم تو نامزي نامزدم جوري منو جلو همه تحقير كرد كه مادرش تو دلش عروسي بود(مادرش پرش كرده بىد) تمام جيزايي كه راجب مادرش كفته بودم رو جلو همه ميكفت و....خودم و كوچيك كردم بركشتم ولي جوووووووووري شوهرمو و كشوندم سمت خودم كه الان حتي يه زنگم بهشون نميزنه
عزیزم بهترین کارو کردی پسرت اومد بغلش کن بوش کن تو گردنش نفس بکش. معلومه که کار خوبی کردی. امیدوارم موفقیت های پسرتو جشن بگیری. الهی که تو قلبت فقط آرامش باشه. و شوهرت هم عذاب وجدان بگیره و درست بشه
میدونستید خیلی فرشته های نازنین و گلی هستید ک انقد احساس خوب میدید به بقیه؟؟؟؟ ❤️❤️❤️
من تازه عضو شدم و از وقتی اومدم تو نی نی سایت یک چیزایی دیدم یک خاله زنک بازیایی دیدم مغزم سوت میکشه، الان اینجا رو دیدم نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم 😁