آرتمیس64 مدیر عضویت: 1391/02/25 تعداد پست: 3361 عنوان من بخاطر بهم ریختن هیکلم بچه نمیخوامم | مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 69 پست همه میترسونن منو میگن شکم بعد زایمان میمونه مثه قبلش نمیشه اصلاصب رفتم یه عوارض های وحشتناکی از زایمان چه طبیعی چه سزازین خوندم که کم مونده بود گریم بگیرهاز یه طرفم میمیرم واسه مادر شدن و بچه داشتنمیشه راهنمایی کنید🥺 1402/01/26 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
evrina عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1293 ببخشید میپرسم سینه کل شل و افتاده میشه چی از من ک درست نشد ورزشایی مربوط به سینه رو انجام بده دمبل بخر با اونا انجام بده
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12593 ببخشید میپرسم سینه کل شل و افتاده میشه چی از من ک درست نشد دروغ نمیگم مث اول اول نشد،ولی الان دخترم دوسالشه تازه از شیرگرفته بودم خیلی کوچیکتر شدن ولی الان بهترشدن خواهرمم میگفت بازم یکم بهتر میشن .مث اول نمیشن ولی پرتر میشن خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12593 ورزشایی مربوط به سینه رو انجام بده دمبل بخر با اونا انجام بده جدی دمبل خوبه اگه خوبه میزنم منم خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
آرتمیس64 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/25 تعداد پست: 3361 بالاخره به مرور زن بدن و هیکل انسان دچار تغییراتی میشه حیف نیس بخاطر همچین چیزی خودتو از نعمت ... از این دیدگاه اره انصافا می ارزه
سلانمتدبان عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1867 ورزشایی مربوط به سینه رو انجام بده دمبل بخر با اونا انجام بده پنج سال از زایمانم میگذره بازم جواب میده؟ خدایا شکرت...
evrina عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1293 جدی دمبل خوبه اگه خوبه میزنم منم اره خیلی خوبه ببین دراز بکش دمبلا رو بیار بالا با دست صاف ببر به پهلو وقتی وایستادی دمبلا رو حالت باز و بسته بزن خیلی به رو فرم اومدن سینه کمک میکنه
evrina عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1293 پنج سال از زایمانم میگذره بازم جواب میده؟ ایشالا جواب میده حالا امتحان کن
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12593 اره خیلی خوبه ببین دراز بکش دمبلا رو بیار بالا با دست صاف ببر به پهلو وقتی وایستادی دمبلا رو حالت با ... حتما منمانجام میدم مرسی خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
سلانمتدبان عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1867 اره خیلی خوبه ببین دراز بکش دمبلا رو بیار بالا با دست صاف ببر به پهلو وقتی وایستادی دمبلا رو حالت با ... مال من دیگه امیدی نیست بهش خیلی بزرگ شل و افتاده ان خدایا شکرت...
کایلی_جنر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2577 طبیعی خیلیییی عوارض داره سزارین هم خیلییی سختی داره ولی بعدش میتونی قشنگ برگردی ب حالت قبل کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
آرزومرگ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3129 اخه عزیزم همسرم رو هیکلم خیلی حساسه نمیخوام از چشمش بیفتم😢 عکس بفرستم اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
evrina عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1293 مال من دیگه امیدی نیست بهش خیلی بزرگ شل و افتاده ان حالا همین دمبل و شروع کن
آرزومرگ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3129 عکس اندامت،بفرست اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
ahooraaaaaaa عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 3145 چی شد که نظرت عوض شد عزیزم؟ من خیلی دو دلم سعي كردم باهاش كنار بيام. چون نميتونستم زندگي اينده ي خودمو بدون بچه تصور كنم و ادم نميتونه همه چيزو باهم داشته باشه! پس پي همه چيو ب تنم ماليدم! و الان وقتي بچمو ميبينم كيف ميكنم...خنده شو ك ميبينم انگار دنيارو بم دادن.. ولي منكر گريه هايي ك واسه شكم صافم ميكردمم نيستم! وقتي استرياي بارداريو ميديدم زجه ميزدم🤣 ولي بازم ميگم بچم ارزششو داشت! ازونورم بيكار ننشستم ليزر رفتم براي استريا و تاچند ماه ديگ ورزشم ميكنم.ولي ب ژنتيك هم خيلي بستگي داره.ي سريا خيلي تغيير نميكنن.انشالله ك ژنت خوب باشه 🤍 من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
noura8996 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 8511 همسرمم بچه نمیخواد میگه اگه تو خیلی بخوای بخاطر تو اوکی میدم میترسم گند بزنم به هیکلم بگه من بچه نمی ... واااایعنی تو رو بخاطر هیکلت میخواد واقعا؟؟؟؟ بخند، همین