2777
2789
عنوان

من بخاطر بهم ریختن هیکلم بچه نمیخوامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 69 پست

من ی بچه دارم ولی خیلی اندامم خوبه 

هرکی میبینم میگه تو لامصب فکر کنم مثلا بچه آوردیا کو شکمت 

اندامم خوبه اما چون ۲۴ کیلو اضاف کردم  تو بارداری و کم‌کردم کمی کنارای شکمم ترک پوستی داره البته الان کمرنگ شده ها اما بازم دیده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه تو بارداریام اولی ۸ کیلو اضافه وزن داشتم دومی ۱۰ کیلو  الانم فقط ۳ کیلو اضافه دارم  ولی بهر حال هرکار هم بکنی مثل اندام دخترانه ات نمیکشه  مشخص میکنه که زایمان داشتی اندام دخترونه یه جور دست نخورده است انگار 

بنظرم بچه مثل نهال میمونه بموقع اگر بکاری بموقع هم میوه شیرینشو خواهی چشید بنظرم برای یه خانم چیزی شیرینتر از مادرشدن نیست حالا خودتو از این حق محروم کنی یا انقد تعویق بندازی که دیگه دل ودماغی نمونه برا بچه داری

ظلم به خودته 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

ببین منم وزنم برگشت به قبل از بارداری ولی خب بالاخره هیکل آدم تغییر میکنه به قول قدیمیا استخوان میترکونی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ازکجا میدونی هیکلت بهم میریزه؟؟؟

مگه بدن وهیکل همه ادما عین همه؟

من یه بار زایمان سزارین کردم الان نگاهم کنی فک میکنی دخترم اصلا زایمان نکردم 

به بدن هرکس بستگی داره 

ممکنه براتو زود به حالت قبل زایمان برگرده

معتقد به تسلسل