الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بعد پسر اولم سزارین شکمم تخت تخت بود البته بعد سزارین دوم یه ته شکم کوچولو الان دارم چون گن نبستم ولی در کل بدنم همونه خوش فرم فقط قبلا ۵۹بودم الان ۶۴ شدم
ولی حتی اگه اندامت خراب شه نباید ب فکر همسرت باشی که
بچه هر دوتونه باید ازت ممنونم باشه
اینو اول خودت بفهم بعد ب اون بفهمون
هر کاری کردم چهار دیواریِدلم بشه خونَت اما نشد 🖤 ✨لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨ مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اخه عزیزم همسرم رو هیکلم خیلی حساسه نمیخوام از چشمش بیفتم😢
اونوقت بگو اون بزاد
یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره. و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
اخه عزیزم همسرم رو هیکلم خیلی حساسه نمیخوام از چشمش بیفتم😢
گلم عزیزم خانومی
اینو بدون اگر به این خاطر حس مادری رو از خودت دریغ کنی دیر یا زود پشیمون میشی. اتفاقا با این نوع نگاه شما زودتر از چشم همسرتون میفتید.
همسرتون هم بعید میدونم اینقدر آدم سطحی ای باشن.
بعد پدر شدن خصوصا.
خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد...شبهای قدر رفت و دیوانهی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جاماندههاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ببین عزیزم چه سزارین چه طبیعی بالاخره با حامله شدن و زایمان بدنت تغییر میکنه،شاید دوباره به هیکل قبلی برگردی ولی مسلما پوستت کش اومده و دیگه جمع نمیشه،مثلا یه بادکنک رو وقتی بادش کنی و بعد از چند ساعت بادش رو خالی کنی هیچ وقت دوباره مثه اولش نمیشه.
به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...
توی دوران بارداری باید متناسب باوزن الانت وزن اضاف کنی ن تو خوردن زیاده روی کنی اگه مناسب وزن بگیری بعد از زایمان خودبع خودبه وزن اولیه برمیگردی من همینجور بودم ولی شکل شکمت خط هایی ک روشکمت میفته واینا ب پوستت بستگی داره من کلی خط افتاد روشکمم اما خواهرم نه شکمش مثل اوله