2777
2789

حسرت میزاری رو دلمون😭

حکمتت چیه 

من فک میکردم فقط منم تحمل میکنم فوت دخترمو ولی میبینم خیلیا باردارشدن بعد بدنیا امدن نمونده بچشون چرا اخه

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه واسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر جان اگر راضی نیستی بگو پاک کنم پیامَم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حس بدیه

همیشه ب خدا میگم اصلا نده چرا بچه میدی ک بعد ببریش اون مادر چ گناهی کرده

من داداشمو تو ۲۱سالگی از دست دادم دوماه پیش خوب اصلا از اول نمیداد چی میشد مگه 😭بچه کوچیک خونه دوماهه ما تو خوشی نبودیم دلمون دیگه خوش نیس 😭

فقط میتونم بگم خدا به دل مهربونت صبر بده و انشاالله یه فرشته کوچولوی دیگه بزاره تو دامنت 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من خودم 8هفته خونریزی داشتم سقط نشد موند هفت ماه بعد جلو چشمم پرپر شد😭😭😭

سلام عزیزم

منم اواخر اسفند دوتا پسرمو ماه ششم از دست دادم.

و اینکه بعد۷ سال ناباروری و با کلی معجزه و ....

راستش منم نمیدونم حکمت خدا چی هست یا چی بوده

ولی گذشت زمان اروم ترت میکنه

هرچند من خودم هنوز نتونستم با این قضیه کنار بیام.

واقعا حس بدیه همیشه ب خدا میگم اصلا نده چرا بچه میدی ک بعد ببریش اون مادر چ گناهی کرده من داداشمو ...

خدا رحمتش کنه روحش شاد 

نمیدونم اخه حکمت خدا چیه خیلی سخته داغ بچه و جوان 

خدا به هیچکس نده ایشالا😭💔

مگه نمیگن خدا مهربونه  پس چرا این داغ سنگین میده بهمون

منم همینو میگم خدایا تو که خیلی مهربونی چطور دلت میاد همچنین داغی بدی بهمون میدونی که خیلی سخته