2777
2789
عنوان

خدایا چرا کوچولوها رو میدی بهمون بعد میگیری ازمون😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 41 پست
عزیزم خدا بهت صبر بده  ۲۸ هفته بچه تکامل یافته؟؟یعنی میشه به دنیا اوردش؟

بله بچه کامل بود فقط ربه هاش کامل نبود اونم دکترا امپول نزدن بهش

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه روحش شاد  نمیدونم اخه حکمت خدا چیه خیلی سخته داغ بچه و جوان  خدا به هیچکس ...

خدا ب دشمنمونم نده 

وای خدا دارم منفجر میشم 

اخه چه حکمتی توشه ک بچه سالم ببری جوون کاری سالم زحمتکش چقد امید ب زندگی داشت 

سلام عزیزم منم اواخر اسفند دوتا پسرمو ماه ششم از دست دادم. و اینکه بعد۷ سال ناباروری و با کلی معجز ...

درکت میکنم عزیزم خدا صبر بده بهت ایشالا

واقعا حس بدیه همیشه ب خدا میگم اصلا نده چرا بچه میدی ک بعد ببریش اون مادر چ گناهی کرده من داداشمو ...

کاش من بهدجای عزیزاتون میمردم. 😔😔

نمیدونم خداچرا صدای اونایی که دوس دارن از دنیا برنو نمیشنوه. 

برا منم دنیا اومد زنده نموند،. 8 ساله که جیگرم میسوزه،. بعد از اونم 4 تا سقط و الان در حسرت بچه  ...

ربطی به سال نداره این داغ همیشه تازه میمونه😭😭💔

ایشالا هرچی زودتر خدا یه کوچولو بهت بده 

بله بچه کامل بود فقط ربه هاش کامل نبود اونم دکترا امپول نزدن بهش

عزیزم خدا بهت صبر بده

فقط اینقدری بهت بگم که همه چیز در دست خداست

من همه جور امکاناتی هم در کنارم بود ،از دکترم که خواهرم بود تا یک خانواده که همه جور نذر و نیازی کردن و دعا و روزه و ...

ولی نموندن..

من خودمم تجربه ام دقیقا مثل شماست،وحشتناکه ولی سعی کن فراموش کنی فقط بخاطر حال دل خودت.

چند وقته این اتفاق افتاده برات؟

خدا ب دشمنمونم نده  وای خدا دارم منفجر میشم  اخه چه حکمتی توشه ک بچه سالم ببری جوون کاری ...

نمیدونم چی بگم اروم بشی چون میدونم این درد اروم شدنی نیست اصلا😭

عزیزم خدا بهت صبر بده فقط اینقدری بهت بگم که همه چیز در دست خداست من همه جور امکاناتی هم در کنارم ...

نمیدونم حکمت خدا چیه میگن تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته 

ولی خدا برا مارو خاست و گرفت🙂🥲

امروز 12روزه 31خرداد تاریخ زایمان زده بودن حس میکنم اونروز که بیاد من سکته میکنم از غمش😭😭😭

ربطی به سال نداره این داغ همیشه تازه میمونه😭😭💔 ایشالا هرچی زودتر خدا یه کوچولو بهت بده 

اره عزیزم فقط میگم ای کاش یه بار بچمو گذاشته بودن ببینم که اینقدر حسرت نخورم،، خدا به داد مادرهایی برسه که بچشون بزرگه و از دست می ن، خدا خودش کمک مون کنه

اره عزیزم فقط میگم ای کاش یه بار بچمو گذاشته بودن ببینم که اینقدر حسرت نخورم،، خدا به داد مادرهایی ب ...

اگه میدیدی بدتر داغون میشدی عزیزم من دیدم و دارم میسوزم که چرا بیشتر نموندم پیشش تا ببینمش