2777
2789
عنوان

خدایا چرا کوچولوها رو میدی بهمون بعد میگیری ازمون😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 41 پست
خیلی سخته من فامیلمون دومین بچش مریض شد کلی درد کشید پنج سالگی فوت کرد سومی هم چند ماه بعد از تولد ف ...

خدا بهش صبر بده و خودش به دادش برسه فقط چه عذابی داره میکشه الان فقط خود خدا میدونه🥲💔💔

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
نمیدونم حکمت خدا چیه میگن تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته  ولی خدا برا مارو خاست و گرفت🙂🥲 امر ...

الهی

عزیزم الان خیلی زوده که بخوام ارومت کنم

سوگواری کن

با ادمایی که درکت میکنن صحبت کن تا اروم بشی

به هرصورت همه چیز تو دنیا دست ما امانته 

امیدوارم حال دلت خوب بشه

تاپیک هات رو خوندم 

فقط اینو بدون الان فقط حال دل خودت مهمه

سعی کن هرجوری بلدی خودت و خوب کنی

بخشی از مشکلاتت وقتی درد جسمی ات از بین بره خوب میشه.

خدا ایشالا صبر بهت بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهش صبر بده و خودش به دادش برسه فقط چه عذابی داره میکشه الان فقط خود خدا میدونه🥲💔💔

آره خیلی سخته هر هفته تو بهشت زهراس سومی بچه رو آورد که غم دومی کم بشه کلی هم هزینه کرد تمام آزمایشات ژنتیک هر چی که فکر کنی داد غم سومی هم اضافه شد بهش

اما زیاد گریه نکن تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفتن که بچه ای که از دنیا می‌ره وقتی مادرش براش گریه می‌کنه انگار اون بچه تو یه اتاق زندانی هست صدای مادر رو می‌شنوه گریه هاش رو می‌شنوه تقلا می‌کنه که به مادرش برسه نمیتونه اذیت میشه پس خیلی گریه نکن 

اما زیاد گریه نکن تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفتن که بچه ای که از دنیا می‌ره وقتی مادرش براش گریه ...

اصلن هم زندانی نیست تو بهشت با بقیه بچه ها زندگی میکنن 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
اصلن هم زندانی نیست تو بهشت با بقیه بچه ها زندگی میکنن 

معلومه تو بهشته عزیزم می‌دونم زندانی نیست  اون اونجوری مثال زده بود که لحظه ای که مادر گریه می‌کنه زیاد به اون حالت میفته میخاسته با اون مثال نشون بده که بچه اذیت میشه از گریه پدر و مادر  

واقعا حس بدیه همیشه ب خدا میگم اصلا نده چرا بچه میدی ک بعد ببریش اون مادر چ گناهی کرده من داداشمو ...

سلام عزیزم خدا بیامرزه برادرعزیزتون رو، وبه شما صبر بده. میتونم بپرسم برای چی فوت شدن؟