2777
2789

سلام عزیزدلم ببخش،ک من نمیتونم کمکی کنم

اومدم تاپیکت ازت کمک بگیرم. پسرم دوازدهم میره انسانی. بنظرت من چه کمکی بکنم بهش. مدرسه عیردولتی میره تابستون صبح میره تا ۱ ظهر . باهاشون پنج تا کتاب رو شروع کردن دوازدهم درس دادن و ازمون و تست زدن. خود مدرسه گزینه دو هم ثبت نام کرده براش. از مهر ماه هم صبح میرن تا ۸ شب کلاس و سانس مطالعاتی دارن. بنظرتون کتاب تست و اینها بخرم؟ ازمون افلاین چی ثبت نام کنم

سلام عزیزدلم ببخش،ک من نمیتونم کمکی کنماومدم تاپیکت ازت کمک بگیرم. پسرم دوازدهم میره انسانی. بنظرت م ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

کتاب تست اصلا نداره؟؟اگه نداره حتما واسش بگیرین  

آزمون گزینه دو میده دیگه نیازی به آزمون دیگه نداره

محیط خونه رو آرام کنین واسش تا راحت بتونه درسش رو بخونه😊

موفق باشه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خواهش میکنمکتاب تست اصلا نداره؟؟اگه نداره حتما واسش بگیرین آزمون گزینه دو میده دیگه نیاز ...

مرسی دورت بگردم ای کاش بخونه. روزی یک ساعت میخونه و تموم زبونم مو در اورد از بس گفتم بخون

مرسی دورت بگردم ای کاش بخونه. روزی یک ساعت میخونه و تموم زبونم مو در اورد از بس گفتم بخون

چه مدرسه ای هست ؟

زیاد بهش نگو درس بخون نتیجه عکس میده ،

فقط تشویقش کن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
چجوری تشویقش کنم گلن

مثلا همین المپیادیا بودن که طلا گرفتن ،بهش بگو آرزو دارم یه رو تو هم اینطوری موفق بشی من ذوق کنم 

یا بگو هر روز برات دعا میکنم تو درس و زندگیت به بهترین ها برسی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

فداتشم 

واسه منم دعا کن امسال قبول بشم به یه بچه ۴ساله میخوام شروع کنم به درس خوندن🥲❤️