2777
2789
عنوان

خانم ها کیا از روش ای یو ای باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 61 پست
آی یو آی اصلا مطمئن نیست فقط چند درصدی احتمال داره مثلا پنجاه پنجاهه ولی آی وی اف قطعیه

ای وی اف میگن هزینش خیلی زیاده؟  میدونی هر کدوم چند میشه 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
وا، پس چرا من از یه دکتر پرسیدم روش دیگه ایی که برای تعیین جنسیت باشه بجز رژیم چیه گفت میخایی ای یو ...

من تو خانوادم چند نفر اي وي اف كردن و اي يو اي 🤣اطلاعات دارم خفن 

اي وي اف يعني اينكه تخمك و اسپرم رو داخل ازمايشگاه لقاح ميدن بعد انتقال ميدن به رحم و دو هفته بعد ميري ازمايش ميدي ببيني گرفته يا نه (جنسيت هم صد در صد هموني هست كه ميخاي )

اي يو اي يعني اسپرم مرد رو داخل زمايشگاه تقويت ميكنن دختر پسرو جدا ميكنن با دستگاهي ك فشار خيلي زياد داره وارد رحم ميكنن تعين جنسيتش ٧٠درصد موفقه 

ببشترم براي اسپرم هاي ضعيف انجام ميشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان الان متوجه شدم، چکار میکنن، پس فقط پسر ها رو جدا میکنن و میزارن داخل، پس چرا برای بیشتری ها نمی ...

چون بیست درصد احتمالش هست بگیره مثل همون نزدیکی درصدش ولی اگ بگیره مطمعنی پسره برا شما 

برای کسایی هم شوهرشون مشکل کم تحرکی اسپرم داره خوبه راهشو نزدیک تر میکنه 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
دوسال پیش حدود ۲.۵  ولی بیمه میخوره به زوجای نابارور حدود۲۵۰ فقط عملش میشه  داروهم بستگی ...

والا من الان سه ماه رژیم دارم، نزدیک ده ملیون خرج کردم، فقط برای خوراکی هایی که داریم میخوریم، گوشت بوقلمون، بلدرچين، انواع میوه ها، فسنجون و معجون ها، عرق ها، آجیل ها، و خیلی چیزای دیگه، دوبار تا حالا کلی خرید کردم برای رژیممون هر بار بین چهار پنج ملیون شده 

چون بیست درصد احتمالش هست بگیره مثل همون نزدیکی درصدش ولی اگ بگیره مطمعنی پسره برا شما  برای ک ...

من شوهرم همچیش خوب بود تو آزمایش اسپرمش، ولی من خودم سردی رحم داشتم و اینکه کلسیوم بدنم هم خیییلی زیاد بود برای پسر دارشدن

والا من الان سه ماه رژیم دارم، نزدیک ده ملیون خرج کردم، فقط برای خوراکی هایی که داریم میخوریم، گوشت ...

استارتر فقط روز تخمک گذاریت اقدام داری ؟ 

شوهرتون آز اسپرم داد چطوری بود اوضاع تعداد و تحرکش؟

🧸🤎

من تو خانوادم چند نفر اي وي اف كردن و اي يو اي 🤣اطلاعات دارم خفن  اي وي اف يعني اينكه تخمك و ...

مرسی عشقم، کامل بود، متوجه شدم فرقش رو، میدونه هزینه هاشون هر کدوم چقدر میشه؟ 

استارتر فقط روز تخمک گذاریت اقدام داری ؟  شوهرتون آز اسپرم داد چطوری بود اوضاع تعداد و تحرکش؟

شوهرم ازمایش  داد دکتر گفت همچیش خوبه، تعدادش مناسب بود، جهشش مناسب بود، کلا همچیش اوکی بود، ولی تو آزمایش خودم، کلسیوم بدنم زیاد بود، و کم خونی داشتم، و معاینه کرد گفت رحمت هم شدیدا سرد هست،  روز 13 قاعدگی آزمایش سونو 13 دادم، هر سمت 12 تا فولی داشتم ولی کوچیک بودن 2و نیم تا 6 سانت بودن، ولی گفت از روز 14 تا چهار روز نزدیکی کن، قبلش هم با جوش شیرین و آب خودت رو شستشو بده، ولی من روز چهارم که آمدم خودم رو بشورم با جوش شیرین و اب تا تزریق کردم داخل یدفعه با آب اضافه یکی دو قطره خون آمد بیرون و الان از دیشب تا حالا لک بینی دارم نمیدونم چرا اینطوری شد، اصلا من بین پری هام هیچ وقت لک نمیدیدم 

معجون چی بود؟ میشه اینو بگی؟

پسته خام بیست تا سی تا، نبات نیم کیلو، عسل، زعفران یک مثقال با هم مخلوط کردم و روزی یک قاشق شوهرم میخوره، خودمم هم معجون رو نوشت بردم عطاری با هم ترکیب کرد تو قوطی داد بهم 

شوهرم ازمایش  داد دکتر گفت همچیش خوبه، تعدادش مناسب بود، جهشش مناسب بود، کلا همچیش اوکی بود، ول ...

اول اینکه جوش شیرین عوارض بدی رو جنین میزاره و احتمال نقص عضو جنین هست

با شستشوی جوش شیرین دیر هم باردار میشی

برای گرم کردن رحمت و  شانس پسرزایی سه روز اول پریودیت رو دو قاشق غذا خوری زیره سیاه رو  با دوتا لیوان آب  بریز توی ظرف بزار روی گاز انقدر بجوشه که برسه به یک لیوان و بصورت ناشتا مصرف کن 

معتاینه شو که عفونت  قارچی نداشته باشی چون این نوع عفونت محیط رحمت رو بشدت اسیدی میکنه

برای قلیایی کردن رحمت روز اقدام ۱۲ ساعت قبل قرص فلوکونازول  ۱۵۰ بخور و دوساعت قبل اقدام شربت گایافنزین

🧸🤎

من تو خانوادم چند نفر اي وي اف كردن و اي يو اي 🤣اطلاعات دارم خفن  اي وي اف يعني اينكه تخمك و ...

پس یعنی ای یو ای هم برای تعین جنسیت هم استفاده میشه درسته؟ 

عزیزم نبات توی رژیم پسرزایی  به اشتباه هست چون اسیدیه

من نمی‌خورم، که محیط واژن اسیدی بشه، همسرم میخوره.، من کاچی با شیره انگور، و دارچین و زنجبیل و زعفران میخورم هر روز، تو همه غذا ها هم روغن کنجد و یا بادام شیرین، و یا روغن حیوانی میریزم، هر روز هم زیر شکمم رو با روغن بابونه روغن مالی میکنم، شوهرمم هم با روغن سیاه دانه. 

اول اینکه جوش شیرین عوارض بدی رو جنین میزاره و احتمال نقص عضو جنین هست با شستشوی جوش شیرین ...

معاینه شدم، هیچ عفونتی نداشتم،  این موارد رو خودتون انجام دادی و یا از کجا میدونی عزیزم؟؟ 

الان من فقط نمیدونم چرا روز چهارم اقدامم چرا یدفعه لک دیدم، به دکترم گفتم گفت بیا ببینمت،  من هیچ وقت لک بینی نداشتم، الان که روز اقدامم هست چرا باید لک بینی پیدا کنم آخه