2777
2789
عنوان

خانم ها کیا از روش ای یو ای باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 61 پست

لک بینی میتونه از قرص هام باشه، یا از جوش شیرین که تزریق کردم، بنظرتون؟؟؟   زیر دلم هم همش انگار گرفته، کمر درد هم دارم همش 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خدا همین ی دختر کوچولو رو برام حفظ کنه سالم ب دنیا بیاد تماااااااام 

انشالا عزیز دلم، خدا بهتون ببخشه و سالم سلامت بیاد تو بغلت، من دو تا دخمل دارم 

شما دیدی کسی انجام داده باشه؟. یا چی شنیدی؟؟؟؟ 

ی نفر دیدم انجام داد بعد دوتا دختر

باز دختر شد.

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
ی نفر دیدم انجام داد بعد دوتا دختر باز دختر شد.

عه؟؟؟ مگه پسر و دختر رو جدا نمیکنن و چیزی که میخایی رو استفاده کنن، پس چطور برعکس ‌شده؟؟؟ 

عه؟؟؟ مگه پسر و دختر رو جدا نمیکنن و چیزی که میخایی رو استفاده کنن، پس چطور برعکس ‌شده؟؟؟ 

فک کنم اون روشی که گرونتره.

در عوض ی خانوم بود گفت ۶۰ میلیون هزنیه کردم قرار دو قلو پسر بذارم

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
معاینه شدم، هیچ عفونتی نداشتم،  این موارد رو خودتون انجام دادی و یا از کجا میدونی عزیزم؟؟

من اطلاعاتم کافی و درست هست تو این زمینه عزیزم

بهر حال وظیفه دونستم در اختیارتون بزارم 

دیگه خودتون مختار هستید 

موفق باشید

🧸🤎

فک کنم اون روشی که گرونتره. در عوض ی خانوم بود گفت ۶۰ میلیون هزنیه کردم قرار دو قلو پسر بذارم

آره منم شنیدم بین پنجاه شصت تومن میشه، اگه تا الان بیشتر نشده باشه 

من اطلاعاتم کافی و درست هست تو این زمینه عزیزم بهر حال وظیفه دونستم در اختیارتون بزارم  دیگه ...

ممنون عزیزم شنبه رفتم پیش دکترم حتما بهش اینارو میگم. 

مرسی عشقم، کامل بود، متوجه شدم فرقش رو، میدونه هزینه هاشون هر کدوم چقدر میشه؟ 

راجب هرینه ها اطلاعات زیادی ندارم ولی یکی از همین بستگانم تو بیمارستان خصوصی تهران پیش ماهر ترین دکتر انجام داد سه دفعه انتفال جنین داشت این وسط مسطا دارو دکتر سونو امپولای گرون 

فعلا هم باردار نشده