2777
2789
عنوان

خانم ها کیا از روش ای یو ای باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 61 پست
نه گلم، ای یو ای طبیعی نیست،. اسپرم و تخمک رو جدا میکنن و  تو آزمایشگاه ترکیب میکنن و مثلا تخمک ...

اینی که شما میگی آی وی افه

توآی یو آی جنسیت تعیین نمیشه فقط چون اسپرم هارو غربالگری میکنن درصد این که اسپرم قوی داخل بره قوی تره ...وگرنه تخمک کشی نمیکنن که لقاح بدن

دشمن باشین...ولی ادای دوستارو درنیارین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم، ای یو ای طبیعی نیست،. اسپرم و تخمک رو جدا میکنن و  تو آزمایشگاه ترکیب میکنن و مثلا تخمک ...

عزیزم اشتباه میکنی ای یو ای به تخمک دست نمیزنن 

خیلی چیز ساده ای هست فقط اسپرم تزریق میشه

من يه بار اي يو اي كردم و نشد بعد اي وي اف كردم

ای یو ای چطور بود؟؟؟  میشه لطفا برام توضیح بدی گلم 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
شما دیدی کسی انجام داده باشه؟. یا چی شنیدی؟؟؟؟ 

من انجام دادم و نشد ولی برا تعین جنسیت نه شما دارو استفاده میکنی برا تخمک بعد بهت میگن امپول ازاد سازی بزنی وقتی میری از شوهرت نمونه اسپرم میگیرن و اسپرم های y جدا میکنن و با یه چیزی از طریق واژن میزنن داخل رحمت ک خودشو برسونن تخمک 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
عزیزم اشتباه میکنی ای یو ای به تخمک دست نمیزنن  خیلی چیز ساده ای هست فقط اسپرم تزریق میشه

هزینه اش چنده

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

این آی وی افه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اینی که شما میگی آی وی افه توآی یو آی جنسیت تعیین نمیشه فقط چون اسپرم هارو غربالگری میکنن درصد این ...

وا، پس چرا من از یه دکتر پرسیدم روش دیگه ایی که برای تعیین جنسیت باشه بجز رژیم چیه گفت میخایی ای یو ای کن یا ای وی اف، چرا پس گفت ای یو ای؟ 

من انجام دادم و نشد ولی برا تعین جنسیت نه شما دارو استفاده میکنی برا تخمک بعد بهت میگن امپول ازاد سا ...

آهان الان متوجه شدم، چکار میکنن، پس فقط پسر ها رو جدا میکنن و میزارن داخل، پس چرا برای بیشتری ها نمیگیره؟؟؟؟ 

وا، پس چرا من از یه دکتر پرسیدم روش دیگه ایی که برای تعیین جنسیت باشه بجز رژیم چیه گفت میخایی ای یو ...

آی یو آی اصلا مطمئن نیست فقط چند درصدی احتمال داره مثلا پنجاه پنجاهه ولی آی وی اف قطعیه

دشمن باشین...ولی ادای دوستارو درنیارین!