سلام خانوم ها، میخام برای تعیین جنسیت برم ای یو ای میشه برام مراحلش رو توضیح بدید اگه انجام دادید. من الان سه ماه رژیم پسر دارم، ولی خسته شدم از رژیم و میخام برم روش ای یو ای رو امتحان کنم، اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من انجام دادم و نشد ولی برا تعین جنسیت نه شما دارو استفاده میکنی برا تخمک بعد بهت میگن امپول ازاد سازی بزنی وقتی میری از شوهرت نمونه اسپرم میگیرن و اسپرم های y جدا میکنن و با یه چیزی از طریق واژن میزنن داخل رحمت ک خودشو برسونن تخمک
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍