2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 49461 بازدید | 439 پست
اینم اینجوری می‌گفت قبلا بعدش که رفتیم خونمون می‌گفت میشه بچه بیاریم ؟فکر کن چند روز بعدش که خونه خو ...

حالا شش ماه دیگه اقدام کنید هم دیر نیست 

برو آزمایشات رو بده ببین مشکلی نیست یک سال دیگه اقدام کن 

دختری به نام مهسا که به دست کاربران نی نی سایت خورده شد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف های اینجا گوش نده کسی قرار نیست تو بچه داری کمکت کنه پس باید حس خوبی داشته باشی و امادگی هر وقت که آمادگی روحی شو داشتی اقدام کن آمادگی داشتن خیلی مهم به سن و این چیزا اهمیت نده مهم سطح فرهنگ بالا نه سن بالا 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

این مساله ای نیست که تازه الان بخواید راجبش حرف بزنیذ و تصمیم بگیرید،اگه بچه نمیخواستی باید قبل از ...

کلومت تاج سره.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

به نظرم هر وقت آمادگیش و داشتی اقدام کن ،قبل از هر چیز تو باید بپذیری ،چون باباش سرکاره تو بزرگ می‌کنی ،کاری به اینایی که میگن اختلاف سنی من و بچم اینقدره نداشته باش ،زندگی مسابقه نیست ،به خاطر حرفای تاپیکال مردم که اگه دیر شد بچه میگه ارواح بابام همچین تصمیمی نگیر ،چون دیگه جای لذت بردن از بزرگ کردنش حس می‌کنی وباله 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
من الان ۳۲ سالمه با تنبلی تخمدان متاسفانه باردار نمیشم

ویتاگنوس خوردی عزیزم 

تو سایت سرچ کن راجبش 

خیلیا باهاش باردار شدن

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

به حرف های اینجا گوش نده کسی قرار نیست تو بچه داری کمکت کنه پس باید حس خوبی داشته باشی و امادگی هر و ...

احسنت 

زن رو کمک هیچ کسی نباید حساب کنه برای مادرشدن چون بچه وصله به مادر از همه نظر روحی روانی و مالی و آسایش باید اوکی باشه تا بتونه مسئولیت سخت مادری رو بپذیره وگرنه بعد بچه افسردگی میگیره و خودش تنهای تنهاست در همه حال با یه بچه  کع قطعا تاثیرات بدی روش میزاره 

هیچ ربطی هم به سن نداره که اختلاف سنیتون با بچه زیاد و یا کم باشه 

مادرو پدر دیدیم که اختلاف سنی کم داره با بچه اش مثلا ۱۷ سال اما باهم سگ گربه آن و اصلا هم رو درک نمیکنن 

داریم طرف تو سن ۴۰ سالگی بچه آورده بعدا تو سن نوجوانی بچه که سن حساسیه آنقدر هم رو درک کردن 

تازه ازدواج کردی بزار حداقل یکی دوسال دیگه هم بگذره تا با همسرت جور بشین و اول نقش همسری برای هردوتون باید به نحو احسنت پیش بره تا سه سال اول بعد به فکر نقش پدرومادری بود این حرف روانشناسان هست 

اما الان هم خودت و هم شوهرت برین چکاپ کنین پیش دکتر ببینین برای فرزنداوری مشکل نداشته باشین 

من رفتم حتی آزمایش اسپرمو گرام هم گرفتم و تمام آزمایشات خودم رو دادم و همه چی اوکی هست و بعد بچه رو با خیال راحت گزاشتم برای وقتی بیارم که از همه نظر امادگیشو داشته باشم چون رو کمک هیچ کسی حساب نمیکنم و نمیخوام بیفکر بچه بیارم به امید آینده