2777
2789
عنوان

عفونت مزمن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی شما با پلاسما تراپی جواب گرفتید؟چند جلسه رفتید

دو جلسه رفتم عزیزم یکم بهتر شد دیگه نرفتم 

ولی خوب نشدم 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
ای بابا من امیدم به پلاسما بود

من ی خانم میشنلسم با طب اسلامی عفونت رحمو باردار نشدنو فیبروم و... رو درمان میکنه شوهرش عطار خودشم مشتری دره خونش صف میبنده داروهاشم خیلی ارزونن

من ی خانم میشنلسم با طب اسلامی عفونت رحمو باردار نشدنو فیبروم و... رو درمان میکنه شوهرش عطار خودشم م ...

بخدا چند بار انجام دادم ولی جواب نگرفتم کدوم شهرت من ساکن قمم

ای بابا من امیدم به پلاسما بود

خب شاید جلساتمو میرفتم خوب میشدم 

اون موقع یه شرایطی داشتیم وضعیت مالی مون خوب نبود نرفتم دیگه 

شما برو چون خیلی ها خوب شدن

من همش سوزش واژن دارم، عفونتم چ کم باشه چ زیاد باشه همش سوزش دارم، موندم چکار کنم هیچ کس نمیفهمه من چمه

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
من ی خانم میشنلسم با طب اسلامی عفونت رحمو باردار نشدنو فیبروم و... رو درمان میکنه شوهرش عطار خودشم م ...

کدوم شهره؟ 

سمت ساوس ولی ارسالیم داره خیلی خانم خوبو دس سبکه اصلا پولکیم نیس داروهاش خیلی ارزون

شمارشو دارین؟ 

خب شاید جلساتمو میرفتم خوب میشدم  اون موقع یه شرایطی داشتیم وضعیت مالی مون خوب نبود نرفتم دیگه ...

ای بابا ببین تا حالا روغن مرغ استفاده کردی من برای سوزشم از اون استفاده میکنم