2777
2789
عنوان

عفونت مزمن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3007 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ببین تا حالا روغن مرغ استفاده کردی من برای سوزشم از اون استفاده میکنم

سوزشات چجوریه؟مثلا هروز داری سوزش؟ 

چندساله عفونت داری ؟

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
ای بابا ببین تا حالا روغن مرغ استفاده کردی من برای سوزشم از اون استفاده میکنم

من نه تاحالا استفاده نکردم، من برا سوزشام از روغن زیتون استفاده میکنم یا جوش شیرین 

اما موقتی اروم میکنه

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
سوزشات چجوریه؟مثلا هروز داری سوزش؟  چندساله عفونت داری ؟

ببین من حتی نمیتونم روزه بگیرم چون آب بدنم کم میشه دچار سوزش واژن و سوزش ادرار میشم ۱۱ساله زایمان کردم ۱۱ساله هی عفونت میگیرم اوایل سالی یه بار بود ولی الان دوساله سه ماه یه بار میگیرم

ببین من حتی نمیتونم روزه بگیرم چون آب بدنم کم میشه دچار سوزش واژن و سوزش ادرار میشم ۱۱ساله زایمان کر ...

منم همین جورم همین ک  آب بدنم کم میشه سوزش ادرار واژن میگیرم

من ک 5ساله  عفونت چسبیده بهم ولم نمیکنه 

کاش لااقل چندماه ولم میکرد نفس میکشیدم 

یبار یه کرم دکتر بهم داد 

برا خشکی واژن بود اون بود ک حدودا 20 روز خوبم کرد 

20 روز سوزش نداشتم 

ولی بعدش دوباره سوختم

داروهای  قارچی و... اینا ک اصلا ارومم نمیکنه فقط شبش ارومه فرداش دوباره میسوزه

ببین من حتی نمیتونم روزه بگیرم چون آب بدنم کم میشه دچار سوزش واژن و سوزش ادرار میشم ۱۱ساله زایمان کر ...

میگم  شما موقع رابطه هم درد داری‌؟