2777
2789
عنوان

عفونت مزمن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 89 پست
ترشحاتت چطوریه مگه مال سبز بدبو بود 

مال من زرد کم رنگ بو هم نداره اونجوری

کلا ترشحاتمم کمه نمیدونم چجوری عفونتیه ک انقد کمه 

بضی وقتا دکترم میرم میگه عفونتی ندا ری 

دوتا دکتر بهم گفتن مشکل از روحیته

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
مال من زرد کم رنگ بو هم نداره اونجوری کلا ترشحاتمم کمه نمیدونم چجوری عفونتیه ک انقد کمه  بضی ...

خوبه که مال من خیلی سبز بد بود الان بهتر شدم تو پیام های قبلی هم گفته بود چیکار کردم خوب شدم من از شوهرم یکی هم لباس زیر میپوشم عفونت میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که مال من خیلی سبز بد بود الان بهتر شدم تو پیام های قبلی هم گفته بود چیکار کردم خوب شدم من از ش ...

دکترا میگن فقط لباس زیر نخی باید بپوشی

اره سبز باشه میگن شدیده عفونت

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
مال من زرد کم رنگ بو هم نداره اونجوری کلا ترشحاتمم کمه نمیدونم چجوری عفونتیه ک انقد کمه  بضی ...

به منم همینو میگن،گاهی وقتا فکر میکنم تلقین ولی نه واقعا درد دارم‌،براتون دعا میکنم برام دعا کنید خوب بشم بااعصاب درست و یه چسم قوی بالای سرزندگیم و بچه هام باشم

به منم همینو میگن،گاهی وقتا فکر میکنم تلقین ولی نه واقعا درد دارم‌،براتون دعا میکنم برام دعا کنید خو ...

منم واقعا اذیتم همش میسوزه ،نمدونم چرا خوب نمیشم بااین همه دارو

مرسی عزیزم ایشالا خوب میشی گلم، برات دعا میکنم

من دل نمک استفاده کردم حتی زخم هم داشتم خوب شد من ترشحات سبز و بد بود داشتم خیلی اذیت میشدم تا اینکه ...

عزیزم دلنمک همین نمک که شیشه ای هست رو میگی ؟ توروخدا جواب بده من دارم میمیرم 

عزیزم منم زخم دارم موقع رابطه درد دارم توروخدا شما چیکار کردید من داغونم به خدا

باید دارو مصرف کنی عزیزم 

اگه خوب نشد 

یا بسوزونه دکتر یا فریز کنه