از هزینه های حدودیش اطلاع دارین؟(مثلا ۳۰میلیون کافیه؟ فقط برای ویزا و هتل و خورد و خوراک یک نفر ۴/روز)
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چون ماه رمضان هست گفتن خیلی هزینه هتل و رستوران اونجا کم شده
ولی من الان نمیتونم برم
احتمالا تا مرداد و شهریور گرونتر هم بشه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
مرسی عزیزم من چون یه نفرم ترجیحم اینه با تور برم شما میدونید از کجا میشه تور خوب برای استانبول پید ...
باید بگردی عزیزم
چون من خیلییی خودم زیاد میرم ترکیه میام با تور نمیرم
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون ماه رمضان هست گفتن خیلی هزینه هتل و رستوران اونجا کم شده ولی من الان نمیتونم برم احتمالا تا مر ...
شهریور که اوج گرونیه اگه میخوای بری تا تیر برو
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
دبی خیلی خوبه،اما با تور گرون درمیاد ،خودتون هتل رو رزرو کنید و بلیط بگیرید،رسیدین هتل اونجا تور های ...
ممنونم از توضیحات و راهنماییتون عزیزم🙏🏽
اگه اهل تفریحات دریایی و استخر هستین دبی اون موقع خوبه
وگرنه استانبول اون موقع هواش خیلی بهتره.من زمان دلار ۳تومنی میرفتم استانبول یادش بخیر قابل مقایسه با قیمتهای الان نبود تازه یکبار که تو ایام تعطیلات چهار روز اول عید بود که گرانترین نرخ تورهای سال همون تایمه ولی یادمه با ۱۲ تومن پنج روزه رفتیم و گشت و گذار و کنسرت و خرید به همه چی رسیدیم
خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم
الانم نرم حذف درس میشم؛اواخر خرداد هم امتحانا شروع میشن
ببخشید من یه سوال دارم بخوام برم انتالیا اونجا مایو بخرم بهتره یا اینجا از این مایو دو ...
اونجا بشدت گرونیه به پول ما
از همینجا ببر
درسته گرونیه اما دیگه چخبره خدایی یه نفر ۴روز بره شمال ۳۰میلیون فقط خرج هتل و ناهار و شام بده