2777
2789
عنوان

لطفاً همگی بیاید

86 بازدید | 15 پست

من ۲۰ سالمه دانشجو حقوق هستم دانشگاه آزاد

قبلا خرج دانشگاهم و با بدبختی جور میکردم و مدام دنبال کار بودم اما کسی قبولم نمیکرد 

خلاصه رفتم تو فروشگاه زنجیره ای مشغول شدم به مدت چهار ماه خیلی راضی بودم خداروشکر میکردم زندگیم افتاده رو روال اما متاسفانه ادامه دار نبود چون با کارفرما و یه سری از آدمای مزخرف اونجا که کلی زحمت کشیدم بجای تشکر یه کاری کردن خودم بیام بیرون و نمونم دیگه اونجا 

بعدش برای یک هفته رفتم شرکت پلاستیک کار کردم خیلی بهم سخت می‌گذشت واقعا تایم کاری بالا فشار کاری بالا داشت دیونم میکرد نتونستم طاقت بیارم با اینکه حقوقش خیلی خوب بود اومدم بیرون و دیگه نرفتم 

الان موندم خونه و فقط دانشگاه میرم 

و خانوادم خیلی دست و پاشونو گم کردن که من دیگه سرکار نمیرم قبلش هم خیلی اصرار و حرف و فلان که نیا بیرون تحمل کن و این حرفا 

خیلی دارم اذیت میشم دیگه نمیتونم محیط خونه رو تحمل کنم انگار ک همه به یه چشم دیگه بهم نگاه میکنن که اره برو کار کن خرج خودتو در بیار ولی من همون کارم با زور پیدا کرده بودم الان مدتیه میگردم دنبال کار یا کار خوب نیست یا باز قبولم نمیکنن خیلی ناراحتم روز و شبم شده غصه فقط 

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا

بابام گفته ماهی فلان قدر میزنه به حسابم ولی هی هی هر روز میبینه من خونه ام یا نه تا بیرون میرم میگه این کجا رفته اینکه پول نداره. فکر می‌کنه من سرکار میرم بهش نمیگم و می‌خوام ازش پول بگیرم الکی همینا خیلی اذیتم میکنه

حالا چرا رفتی آزاد که انقدر خرجش بالاست

اشکال نداره هیچوقت ناامید نشو

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا رفتی آزاد که انقدر خرجش بالاستاشکال نداره هیچوقت ناامید نشو

هر چهار ماه یک بار پول میریزم اونم میشه نزدیک 7 تومن به نظرم پولی نیست واقعا برای تحصیل خوب چیکار کنم دولتی قبول نشدم افسردگی گرفته بودم رفتم که خبرم بخونم یه چیزی بشم حداقل 

بنظرمن چون ازاول رفتی دنبال کار و خودت خرجتو دراوردی ، خانوادت متوقع شدندرصورتی که تو اصلااااا تو ای ...

تو خونه ما از یه جایی به بعد همه باید کار کنن من تازه اولین نفر تو خانواده هستم که دیر تر از همه شروع به کار کرد اونم به مدت کم چون کسی خرجمونو نمیده از یه سنی به بعد که منم دقیقا تو همون سنم 

هر چهار ماه یک بار پول میریزم اونم میشه نزدیک 7 تومن به نظرم پولی نیست واقعا برای تحصیل خوب چیکار کن ...

اها ترم بالایی هستی چون امسال خیلی گرون شده نزدیک ۱۴ تومن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب بابات شغل داره دیگ توهم بشین درستو بخون

بابام اصلا خرجی نمی‌ده من چون کمرم آسیب دیده بابام دلش سوخته میگه حالا که سرکاری نمیری من فلان قدر بهت میدم ولی اگه یه روزی دوباره بری سرکار دیگه بهت هیچی نمیدم چون خودت در میاری دیگه ولی هنوز هیچی نداده همش بهونه میاره همش 

نه ترم سوم هستم

امسال شهریه ثابت ورودی جدید خیلی رفته بالا

امسال شهریه ثابت ورودی جدید خیلی رفته بالا

آهان منم ترم اول ورودی جدید بودم شهریه ام خیلی زیاد تر از ترم بالایی ها بود همیشه همینه و به نظرم اضافه بر سازمان میگیرن این همه هزینه

آهان منم ترم اول ورودی جدید بودم شهریه ام خیلی زیاد تر از ترم بالایی ها بود همیشه همینه و به نظرم اض ...

متاسفانه اره

متاسفانه اره

خیلی این روزا حالم بده بخدا

😔🥀

کار درست و درمون پیدا نمیکنم دیگه 

تصمیم گرفته بودم چند ماهی اکسل و word یاد بگیرم که راحت تر کار پیدا کنم ولی با وجود رفتار های خانوادم و خالی بودن دست و بالم موندم 

خیلی این روزا حالم بده بخدا😔🥀کار درست و درمون پیدا نمیکنم دیگه تصمیم گرفته بودم چند ماهی اکسل و wo ...

ان شاءالله درست میشه

برات دعا میکنم