من ۲۰ سالمه دانشجو حقوق هستم دانشگاه آزاد
قبلا خرج دانشگاهم و با بدبختی جور میکردم و مدام دنبال کار بودم اما کسی قبولم نمیکرد
خلاصه رفتم تو فروشگاه زنجیره ای مشغول شدم به مدت چهار ماه خیلی راضی بودم خداروشکر میکردم زندگیم افتاده رو روال اما متاسفانه ادامه دار نبود چون با کارفرما و یه سری از آدمای مزخرف اونجا که کلی زحمت کشیدم بجای تشکر یه کاری کردن خودم بیام بیرون و نمونم دیگه اونجا
بعدش برای یک هفته رفتم شرکت پلاستیک کار کردم خیلی بهم سخت میگذشت واقعا تایم کاری بالا فشار کاری بالا داشت دیونم میکرد نتونستم طاقت بیارم با اینکه حقوقش خیلی خوب بود اومدم بیرون و دیگه نرفتم
الان موندم خونه و فقط دانشگاه میرم
و خانوادم خیلی دست و پاشونو گم کردن که من دیگه سرکار نمیرم قبلش هم خیلی اصرار و حرف و فلان که نیا بیرون تحمل کن و این حرفا
خیلی دارم اذیت میشم دیگه نمیتونم محیط خونه رو تحمل کنم انگار ک همه به یه چشم دیگه بهم نگاه میکنن که اره برو کار کن خرج خودتو در بیار ولی من همون کارم با زور پیدا کرده بودم الان مدتیه میگردم دنبال کار یا کار خوب نیست یا باز قبولم نمیکنن خیلی ناراحتم روز و شبم شده غصه فقط
نمیدونم چیکار کنم واقعا
بابام گفته ماهی فلان قدر میزنه به حسابم ولی هی هی هر روز میبینه من خونه ام یا نه تا بیرون میرم میگه این کجا رفته اینکه پول نداره. فکر میکنه من سرکار میرم بهش نمیگم و میخوام ازش پول بگیرم الکی همینا خیلی اذیتم میکنه