2777
2789
عنوان

اگه به استانبول یا دبی سفر کردین بیاید لطفا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 8170 بازدید | 66 پست
اگر حوصله اتوبوس داشته باشی میتونی ارزونتر بری 

ارزونتر از ۵۰میلیون؟

نه همون ۵۰رو بدم با هواپیما باشه بهتره

اصلا تحمل اتوبوس رو ندارم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبی بهتره  ترکیه  دیگه کشور نیست جزئی از ایران شده انقد همه رفتن  😂

دقیقا😂👌🏼

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ارزونتر از ۵۰میلیون؟ نه همون ۵۰رو بدم با هواپیما باشه بهتره اصلا تحمل اتوبوس رو ندارم

خب عین خودمی پس. فقط پرواز 

از این تورهایی ک جوون‌ها هستن شرکت کن تو اینستا پُر شده. حتما دیدی

راستی دلار بردی کم کم چنج کن! 

بستگی به نوع سلیقتون داره.  استانبول . دبی خیلی فرق میکنه همه چیش. یکم درمورد امکانات هر ...

حتما

ممنونم عزیزم🌺

صد درصد دبی

اب و هواش مرداد یا شهریور ماه قابل تحمله بنظرتون؟

ببخشید من یه سوال دارم 

بخوام برم انتالیا اونجا مایو بخرم بهتره یا اینجا 

از این مایو دوتیکه وارداتی ها منظورمه 

اونجا جایی هست که تنوع داشته باشه؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
بله کیش که گرونتر از ترکیه میشه😅 تا ۵۰میلیون هم باشه ایرادی نداره؛فقط برای هتل و غذا شما رفتید؟ ب ...

آره چند سال پیش . آره با تور رفتیم 

کشتی و جزیره و پارک آبی و نمایش این چیزا ما رو بردن ، کلیسا و....

کلی هم خرید کردیم 🥺😝 ولی فکر کنم دبی نشه خیلی خرید کرد ، خیطه هزینهاش

من هردو رو چند سال پیش رفتم. بنظرم اگه الان میخوای بری دبی خوبه. ولی اگه برج ۳ به بعد ترکیه بهتره. د ...

ممنون عزیزم

برج ۵یا۶مدنظرمه چون قبل اون کلاس دارم و نمیشه

۳۰برای دبی کمه بنظرم برای استانبول احتمالا کافی باشه

اب و هواش مرداد یا شهریور ماه قابل تحمله بنظرتون؟

به نظرم این سوالو از من نپرسید  چون من کسی هستم که انقدر مسافرت دوست داشتم تو تابستون رفتم شیراز بعد گرما زده شدم مریض شدم .برای من قابل تحمله همه چی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

آره چند سال پیش . آره با تور رفتیم  کشتی و جزیره و پارک آبی و نمایش این چیزا ما رو بردن ، کلیس ...

دبی برم که اصلا خرید نمیکنم حقیقتا

خیلی گرون میشه

ولی استانبول میشه خرید هم کرد

تور رو از کجا پیدا کردین؟ سایت علی بابا؟

به نظرم این سوالو از من نپرسید   چون من کسی هستم که انقدر مسافرت دوست داشتم تو تابستون رفتم شی ...

🤦🏻‍♀️😁