از هزینه های حدودیش اطلاع دارین؟(مثلا ۳۰میلیون کافیه؟ فقط برای ویزا و هتل و خورد و خوراک یک نفر ۴/روز)
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
من ک نرفتم ولی داداشم چندماه پیش ترکیه بود میگف غذاهاش خیلی ارزون بود مثلا میگف کباب خیلی خوب با دوت ...
چقدر خوب
الان یه چلو کباب کوبیده توی ایران از ۱۰۰بیشتر میشه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
عزیزم دبی رو فصل های سرد میرن الان خوب موقعی نیس الان استانبول مناسبه
ممنون گلم
شهریور ماه هم اب و هواش قابل تحمل نیست؟
دبی خوبه ولی تو تابستون جهنمه برو ترکیه اگه کیخوای تابستون بری هدفت اگه خریده برو استانبول&nb ...
مرسی عزیزم
من چون یه نفرم ترجیحم اینه با تور برم
شما میدونید از کجا میشه تور خوب برای استانبول پیدا کرد؟
دبی خیلی خوبه،اما با تور گرون درمیاد ،خودتون هتل رو رزرو کنید و بلیط بگیرید،رسیدین هتل اونجا تور های مختلف گردش داخل شهر داره میتونید هزینه بدید ،با تور گرون درمیاد و هر تفریحی رو جدا پول میگیرن