2777
2789
عنوان

اگه به استانبول یا دبی سفر کردین بیاید لطفا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 8175 بازدید | 66 پست

دبی خوبه ولی تو تابستون جهنمه 

برو ترکیه اگه کیخوای تابستون بری هدفت اگه خریده برو استانبول 

البته استانبول جدیدا خیلییی گرونی شده

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کیش که گرونتر از ترکیه میشه😅 تا ۵۰میلیون هم باشه ایرادی نداره؛فقط برای هتل و غذا شما رفتید؟ ب ...

هزینه بلیط و هتل ترکیه و دبی تقریبا یک اندازه میشه منتها دبی خ ج خوراک و تاکسی و این چیزاش خیلی بالاس 

عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند 
من ک نرفتم ولی داداشم چندماه پیش ترکیه بود میگف غذاهاش خیلی ارزون بود مثلا میگف کباب خیلی خوب با دوت ...

چقدر خوب

الان یه چلو کباب کوبیده توی ایران از ۱۰۰بیشتر میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم دبی رو فصل های سرد میرن الان خوب موقعی نیس الان استانبول مناسبه

ممنون گلم

شهریور ماه هم اب و هواش قابل تحمل نیست؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دبی خوبه ولی تو تابستون جهنمه  برو ترکیه اگه کیخوای تابستون بری هدفت اگه خریده برو استانبول&nb ...

مرسی عزیزم

من چون یه نفرم ترجیحم اینه با تور برم

شما میدونید از کجا میشه تور خوب برای استانبول پیدا کرد؟

دبی بهتره  ترکیه  دیگه کشور نیست جزئی از ایران شده انقد همه رفتن  😂

😂😂😂

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

دبی خیلی خوبه،اما با تور گرون درمیاد ،خودتون هتل رو رزرو کنید و بلیط بگیرید،رسیدین هتل اونجا تور های مختلف گردش داخل شهر داره میتونید هزینه بدید ،با تور گرون درمیاد و هر تفریحی رو جدا پول میگیرن

ممنون گلم شهریور ماه هم اب و هواش قابل تحمل نیست؟

من نرعتم ولی فامیلامون مسافرت زیاد میرن اکثرا از آذر ماه تا بهمن کیش و دبی و اینجورجاهان ولی داییم همین تعطیلات نوروزی ترکیه بود هم سرد هم گرونی 

🚫😁No Sign