2777
2789
عنوان

اگه به استانبول یا دبی سفر کردین بیاید لطفا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 8170 بازدید | 66 پست
ولی در کل تو اون ماه ها استانبول خیلی بهتره تو دبی از شدت گرما واقعا اذیت میشی و بهت خوش نمیگذره

ممنون عزیزم🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه اهل تفریحات دریایی و استخر هستین دبی اون موقع خوبه  وگرنه استانبول اون موقع هواش خیلی بهتر ...

ممنون گلم🌺

اب و هوا برام مهمتره؛واقعا گرما کلافه ام میکنه

بااین توصیفات استانبول بهتره پس

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا خواهر اونقدری کم نشده     نسبت به چند ماه قبل چند برابر شده قیمتا واقعا وحشتناکن ...

ای بابا...😕

تا شهریور با ۵۰میلیون اگه شد رفت استانبول که میرم

اگه نشد همون شمال خودمونو میرم بجای ۴روز یکماه میمونم🤣ممنون گلم بابت راهنماییات🥰

ای بابا...😕 تا شهریور با ۵۰میلیون اگه شد رفت استانبول که میرم اگه نشد همون شمال خودمونو میرم بجای ...

واقعا شمال خودمون هیچی کم نداره از قشنگی..اگه سرمایه گذاری که ترکیه  و دبی رو صنعت گردشگریش انجام داد اینجا انجام می‌شد دیگه احتیاج به سفر خارجی نداشتیم ..البته غیر از اون محدودیت های فرهنگی هم یه طرف قضیه ست..خیلی ها برای داشتن تفریح آزاد سفر خارجی رو انتخاب میکنن

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
واقعا شمال خودمون هیچی کم نداره از قشنگی..اگه سرمایه گذاری که ترکیه  و دبی رو صنعت گردشگریش انج ...

بله دقیقا

ایران طبیعت واقعا زیبایی داره

من بیشتر بخاطر تنوع اونجا رو انتخاب کردم

یه مایو ببر. بعد اونجا اگه چیزی پسند کردی بخر. چون قیمتا بالاست

آخه قیمت اینجا هم بالاست ۱ و خورده ای 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄