2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 84 پست
مگه غربالری انجام نداده بودی. حتی نداده باشیم ب محض تولد اگه سندرومی باشه و شک کنن ازمایش میگیرن اگ ...

دلوین بود دختره تو اینستا منم اول دیدم گفتم سندروم داره انگار هزار ماشالله الان ی خانومی شده اوفییی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هزار جور ازمایشم دادم 

نتایج چی بود گفتن سالمه؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دلوین بود دختره تو اینستا منم اول دیدم گفتم سندروم داره انگار هزار ماشالله الان ی خانومی شده اوفییی

اره دقیقاااااا منم همین فکرو میکرپم راجع ب دلوین پلی الان هزار ماشاالله مثل عروسکه من از نزدیک دیدمش

شاید حساس شدی و افسردگی داری منم بعد از زایمان دچار بودم همه اش فکر میکردم بچم مریضه هی ولش میکردم م ...

شبیه اوناست یه بار بردمش دکتر جرعتشو ندارم یکی ببینتش حتی

اره دقیقاااااا منم همین فکرو میکرپم راجع ب دلوین پلی الان هزار ماشاالله مثل عروسکه من از نزدیک دیدمش

عاشقشم شاید ی روز قصد کنم دختر دار بشم حتما اسمشو میزارم دلوین 

میشه عکسشو بزاری زود بردار برم نداشتی برات گزارش میزنیم پاک شه

ببین کف دستش اون عدد ۱۸ و ۸۱ ک ماداریم داره اگر داشت بدون سندرم نیس سندرمی ها خطوط کف دستشون زیاد ونامرتبع

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
دکتر الان چیزی نمیگه حداقل باید دوماه بگذره 

خب طبیعتا طلاق بیشتر از دو ماه طول می کشه.

پس این فرصت رو بده.

بعدشم فکر نمی کنی یه مشاور خوب بهترین کار باشه؟

من خودم بعد خیانت همسرم مشاور بود که خوبم کرد.

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
غربالگری اول سالم باریسک 1در۷۰۰۰ سونو ان تی ۱.۵ سونو سه بعدی سالم

میام میزنمتا پ دردت چیه دیگه😐طفلک بچه