2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه عکس بزار بردار من کارم طراحی عکس کودک و نوزاد هست روزی صدتا بچه عکسشو میبینم راحت میشه تشخیص داد سریع عکسشو برمی‌داری ماهم راهنمایی میکنیم نترس کسی از روی بچه بیست روزه نمی‌شناسه 

بزار عکسو بردار زود

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

حالت رو درک میکنم

منم پسرم رو که حامله بودم، ان تی 2/5 بود، ریسک ازمایش خون پایین بود ولی،  دکتر بهم میگفت نگران نباش مشکلی نیست ان شاالله،  منم تمام شش ماه مانده تا زایمان رو شبها گریه میکردم و روزها تو نت سرچ، 

فکر کنم الان هم ازمایش خون نشون بده ها، ببرش و تکلیفت رو مشخص کن