2777
2789
عنوان

رهنمایی بیاین لطفا

117 بازدید | 33 پست

سلام بچه تد تاپیک های قبلیم هست ی آقایی بهم تجاوز کرده بود و خیلی هم دنبالم بود تا امروز که با خالم رفتیم جاش و توی باغ دوستش 

دوستش رفته بود واسه ناهار کباب بگیره  منو اون پسره هم بحثمون شد به خالم گفتم اسنپ گرفتم بیا برگردیم و بعد پسرع گفت برو اونور با خابت حبت دارم به حساب ب خالم گفته بود که من دخترشو گرفتم و دوست دارم زنم بشه دوسش دارم لطفا مادرش راضی کنید

واقعا چه واکنشی نشون بدم؟ 

خیلی پولداره

اگه ازش خوشتون میاد چیزی نگید بهتره چون شما نمیخواستید این اتفاق بیوفته پس گناه شما چیه که بخاطر کار ...

آبجی واقعا از زندگیم نا امیدم هر کی اومد تو زندگیم از اینی که افسرده شدم بدتر بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی واقعا از زندگیم نا امیدم هر کی اومد تو زندگیم از اینی که افسرده شدم بدتر بودم

سعی کن فراموش کنی چرا داری زندگیو و جوونبتو خراب میکنی مشاوره برو از اول شروع کن فک کن هیچ اتفاقی نیوفتاده 

میکاپ کنی هم دافی ارایشو پاک کنی هم دافی😂😉
درکت میکنم ولی سعی کن حالتو خوب کتی خیلی سخته ولی هرچی بگذره سخت تر میشه🙂

آبجی من فقد از خدا میخام فقد چند روز کسی بهم کار نداشته باشه فقط تو حال خودم باشم همین