2777
2789
عنوان

چن سال طول کشید تا اشپز بشید

134 بازدید | 19 پست

لطفابهم بگید از چن سالگی شروع ب غذا پختن کردین و چن سال طول کشید تا حرفه شدید 

من اصن علاقه ب غذا پختن ندارم ولی مجبورم چون دارم ازدواج میکنم حدود یکساله دارم غذا میپزم بازم بعضی چیزام خوب نمیشه 

چقد سخته 

منم ۱۹ سالمه

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۰ سالگی نامزد کردم و ۲۲ ازدواج، از بعد از ازدواج کم کم شروع کردم چون قبلش حتی تو دوران نامزدی مامانم چون خیلی حساسه اجازه نمی‌داد تو خونه آشپزی کنم و کم کم خودم یاد گرفتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من ازدواج که کردم قبلش حتی نیمرو هم درست نکرده بودم. بعدش دو سال کنکور دادم آشپزی نکردم ولی بعد کنکور شروع کردم الان حرفه ای شدم😎خودم هنوزم باورم نمیشه. دو سال طول کشید تا اوکی شدم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

من از ۱۸ سالگی که رفتم خونه شوهر شروع کردم ۳-۴ سالی طول کشید تا اشپزیم خوب شه ولی یکی دو تا غذا رو از همون اول هم خوب میپختم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ماشالابه تو   منومادرشوهرم یادم داد😂😂😂

الهی خوبه باز یادگرفتی عزیزم😂💔

خو اولاش سخت بود ولی هم پدرم هم مادرم شاغله و مادرم حوصله آشپزی اکثر اوقات نداره و مجبور بودم "الآنم چون فقط من روزه میگیرم مجبوره خودش آشپزی کنه فقط"😂💔

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
یکساله دارم میپزم ولی هنوز بعضی وقتا همین برنج سادمم خمیر میشه 

خب هر برنجی قلقش فرق میکنه من هر سری که برنج جدید میخرم ممکنه کته بشه یا خوب نپزه 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر