2777
2789
عنوان

عمل دماغ +عکس

736 بازدید | 25 پست

6 ماهه دماغمو عمل کردم دماغم طبیعی شده البته من نیمه فانتزی دوس داشتم ولی دکترم هر جور خودش خواست عمل کرد. 😐

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار عکستو ینی الان راضی نیستی؟ اونجوری که میخواستی نشده؟  من خیلییی نسبت ب قبلم تغیر کردم 😁

عزیزم عکس، نمیاد 

والا دماغم خوبه تغییر هم کردم ولی من نیمه فانتزی دوس داشتم ولی خیلی طبیعی درآورده 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

اقا کجا و پیش کی عمل کردی چقدر شد هزینه تو؟ من اصفهانم هزینه هاشون خیلی بالا بود دیگه دکتر بیکاییو دیدم تهرانه هزینشم خوب میگفت رفتم اونجا دیگه . ولی طبیعیم خیلی خوبه ها . من کلا چیزی بش نگفتم کارشو دوسداشتمو سپردم دست خودش جالب اینجاس کلا مشاوره انلاین شدمو دکترو تو اتاق عمل دیدم برا اولین بار 😂😂😂😂