2777
2789
عنوان

عمل دماغ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 25 پست
اقا کجا و پیش کی عمل کردی چقدر شد هزینه تو؟ من اصفهانم هزینه هاشون خیلی بالا بود دیگه دکتر بیکاییو د ...

بندرعباس دکتر ملا حسینی 

من مهر عمل کردم کلا 22 برام تموم شد. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
اره خدارو هزار مرتبه شکر راضیم ولی خب بازم ورم دارم خسته شدم تو این یکماه از چسب زدن دوسدارم زود بگذ ...

خب خدا رو شکر راضی هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد دوباره رفت انگار 😂

چی بگم انگار اوضاع سایت خیلی خرابه

دماغم خوب شده ولی سلیقه من نبود اون چیزی که من از دکتر میخواستم یه دماغ نیمه فانتزی با قوس ملایم بود. 

طبیعی درمیاد بینی چون پوست بینی ضخیمه

برا من همچين اتفاقی افتاده به دکترم گفتم نیمه فانتزی عمل کنه ولی کاملا طبیعی شده 

البته قبل از عمل بهم گفت پوستت دماغت ضخیمه 

یه سوال دیگه درسته که میگن برا پوست ضخیم ورم دیر خوب میشه و دماغ دیرتر فرم میگیره؟ 

برا من همچين اتفاقی افتاده به دکترم گفتم نیمه فانتزی عمل کنه ولی کاملا طبیعی شده  البته قبل از ...

بله خیلی طول می‌کشه حتی تا پنج سال حتی ممکنه همیشه این ورم همراهتون باشه بخصوص صبح ها وقت بیدار شدن

بله خیلی طول می‌کشه حتی تا پنج سال حتی ممکنه همیشه این ورم همراهتون باشه بخصوص صبح ها وقت بیدار شدن

ممنون گلم از جوابت🌹