2777
2789
عنوان

همین الان دلت برای کی تنگ شده و چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 182 پست
خیانت بدلی دست بزن بددهنی 

اونم ازدواج کرده؟با پسرت خوب بود؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
برای همسرم💔 نزدیکه یه ماهه قهریم کارمون داره به جدایی میکشه😢 دعا کنین برام

خو

یع راهی پیدا کن.نشین همینجوری.

یالا پاشو.....

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سختع ولی خب چه میشع کرد .حالا که اینجوره از هم دور بمونید بهتره .. تا پسرت عادت کنه و خوب بشه .. ...

اره با ی ندونم کاری زندگیمو تا عمر دارم داغون کردم دیگه الانم مجبورم سر کنم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
چند روز پیش باهاش حرف زدم واسه دیدن پسرم اصرار داشتم جوری حرف زد دلم گرف گف چرا زود ازدواج کردی  ...

خودش ازدواج نکرد 😔وای خیلی بده

منو همسرم به اختلاف خوردیم حص میکنم اگه خداییی نکرده ازش جدا بشم ههیچ وقت نمیتونم ازرقلبم بیرونش کنم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اونم ازدواج کرده؟با پسرت خوب بود؟

عاشق پسرمه میدونم بچم پیشش هیچی کم نداره و خوب بزرگ میشه ن ازدواج نکرده میگه اون حس اعتمادم مرده میترسه ازدواج کنه تقصیر منه همش

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
عاشق پسرمه میدونم بچم پیشش هیچی کم نداره و خوب بزرگ میشه ن ازدواج نکرده میگه اون حس اعتمادم مرده میت ...

امیدوارم از اینجا به بعد زندگی هر سه تاتون پر از ارامش باشه ❤️🌱

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خودش ازدواج نکرد 😔وای خیلی بده منو همسرم به اختلاف خوردیم حص میکنم اگه خداییی نکرده ازش جدا بشم هه ...

ن ازدواج نکرده 

انشالله مشکلتون حل میشه عزیزم اگه حاد نیست زندگی کن اما اگه خودش بده جدا شو من از طلاقم پشیمون نیستم چون شوهرم ادم بدی بود و راحت فراموشش کردم بخاطر بچم پشیمونم اگه بچه نداشتم الان با این شوهرم میتونستم خیلی خوشحال باشم

امیدوارم از اینجا به بعد زندگی هر سه تاتون پر از ارامش باشه ❤️🌱

مرسی عزیزم

وای خیلی بده چند سالتونه به نظرت من بزارم عشقم الان بره سربازی ۲۰ سالشه یا بره دانشگاه؟

من ۲۰ سالمه، بنظرم از اول تا آخر باید برع سربازیو پس الان بره بهتره حالا باز بستگی داره به خودتون

اوم منم 🥺🥺شمام عقدین؟؟؟  هیچ خبری تو هم ازش نداری پیام زنگ هیچی؟

ماعقد بودیم اول محرمیت خوندن قرارعقدمون برا روز تولد پیامبر بود یهو یکی دوهفته قبلش دیوونه شد بی دلیل سر یه بحث خیلی ساده و رفت تا چندماه بلاکم کرد الانم ازبلاک دراورده چندبار پیام دادم تومناسبتا اما اون هیچی منم دیگه پیام ندادم یه روزی دیوونه وار عاشقم بود الان نمیدونم دلش اصلا تنگ نشد اینهمه وقت آدمی ک میگفت نمیتونه نفس بکشه بدون من 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ن ازدواج نکرده  انشالله مشکلتون حل میشه عزیزم اگه حاد نیست زندگی کن اما اگه خودش بده جدا شو من ...

من عالی هس خیلب خوب . ولی این مشکلم سره فضولی دو بهم زنی دیگران .منو پیش شوهرم بد کردن  .خبر چینی و دخالت و پر کردن

امیدوارم شوهرم بفمع و برگرده 

عزیزم دیگه تموم شد .پسرتم بزرگ میشه کم کم عادت میکنه بچسب به زندگیت ... ادمایی دیدم ۲ ۳ تا بچع کوچیک کوچیک ول کردن رفتن ... زندگی ساختن بچه اوردن  ... این بچه هام با پدراشون بزرگ شدن  ... لطفا همسرتو از خودت دور نکن 

پسرتم نبیینی ااشکال نداره ازش خبر بگیر . بزار عادت کنه و کنار بیاد که تو نیستی .. اینجوری حتی بری دیدنش بعد از تو بی قراری نمیکنه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤