2777
2789
عنوان

نشان دادن دستمال خونی در شب عروسی

573 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من دختر بلوچی هستم و چند وقته دیگه عروسیمه تو خانواده ما رسمه که شب عروسی دستمال نشون بدن و سالم بودن بکارت خیلی واسشون مهمه خیلی عذر میخوام ولی من چند باری تو آینه که بکارتمو نگاه کردم وسطش باز بود حالا نمیدونم حلقویه یا نه خیلی میترسم که خون نیاد خاندان ماهم سواد زیادی ندارن که بدونن بعضی پرده ها خون ندارن ولی من فقط برام همسرم مهمه که بدونه من سالمم میخواستم بدونم مثلا آزمایش ازدواج مشاوره داره که راجب اینا حرف بزنن؟آیا قبل عروسی اصلا راجب بکارت گواهی چیزی میگیرن ؟ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲 ♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش ازدواج با معاینه بکارت فرق داره برو متخصص زنان نوع پردتو بگه 

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله حتما همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 .

وای خاک عالم خب معلومه سوراخه😐مگه بسته چیپسه پلمپ باشه

بشین خودت با همسرت حرف بزن و اول هم آگاهی خودتو ببر بالا دستمال خونی هم اجازه نده یکی باید جلوی این مزخرفات رو بگیره دبگع