2777
2789

یه دختر هفت ساله و به پنج ساله دارم سومیم تازه دوماهمه باردارم تو شهر خودمون خوانواده شوهرم مواقع ضروری خداییش کمک حالم هستن حالا یه کاری با حقوق دوبرابر یه شهر دور پیشنهاد شده شوهرم میگه شاید من بخاطر بچه ها و تنهایی از پسش بر نیام منم تجربشو ندارم بنظرتون میشه؟خودتون تجربه داشتید؟البته اینم بگم حاضرم یکم سختیو بجون بخرم

شهر شهره دیگه گرگ که نیست داخلش مسئولیت بچه هم با هردو والده نه کس دیگه ای

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خب ب جاش بستگی داره ک چقد دوره ؟؟امکانات شهریش چطوره و اب و هواش گاهی میبینی جایی ک رفتی خیلی خ ...

همه چیش اوکیه مثل شهر خودم شهر بزرگیه فقط من منظورم غربتو دست تنهاییه

من ۱۵ ساله شهر غریبم اوایل خیلی سختم بود ولی الان آنقدر دوست و رفیق پیدا کردیم حاضر نیستیم برگردیم شهر خودمون.بچه هامون کلاس میرن دوستاشون اینجان .عادت میکنی گلم فقط خیلی زود بچه هاتو با چند نفر دوست کن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

والا عزیزم سختیش اینه بچه هات تنها میشن نمیتونید رفت و آمد با کسی داشته باشید سخته افسرده میشن هرچه بزرگتر میشن سختره من هم دوتا بچه توی شهر غریب بزرگ کردم خیلی سخته خدا شوهرمو لعنت کنه بخاطر هیچی توی غربت زندگو میکنیم دیگه بچه هام از بی کسی افسرده شدن 

والا عزیزم سختیش اینه بچه هات تنها میشن نمیتونید رفت و آمد با کسی داشته باشید سخته افسرده میشن هرچه ...

خب من اینجا هم کس خاصیو ندارم با خونواده شوهرمیم و فقطم بخاطر شرایط مالی خوب میگم