2777
2789
عنوان

همین الان دلت برای کی تنگ شده و چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 182 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموم ...چندساله فوت شده خیلی دلم هواشو کرده ...

مخصوصا وقتی بی مرامی میبینم از دنیا، یاد معرفتش میفتم دلم میگیره که دنیا چه کوهی رو ازم گرفت

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم من خیلیا میشناسم جدا شدن ازدواج کردن بچع دار شدن ... بچت بسپار به خدا عزیزم ... زندگیت بکن بچه ...

مرسی عزیزم ب این فکر میکنم اگه من بچه بیارم اون چی میکشع وقتی بفهمه بگه مامانم منو ول کرده و با بچه های دیگش خوشه ی فکرایی ب ذهنم نمیرسه😓

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
عه تو هم هنوز درست نشد؟

نه هنوز نمیدونم دلش از سنگ شده فک کنم و من هرروز دلتنگتر ازروز قبلم هستم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
میدونم وقتی پیش منه حالش بد میشه این اخریا ی روز اوردمش تا صبح گریه و کرد و مریض شد میگف مامان برگرد ...

حصت به همسر سابقت چیه؟دیگع تو قلبت نیس 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مرسی عزیزم ب این فکر میکنم اگه من بچه بیارم اون چی میکشع وقتی بفهمه بگه مامانم منو ول کرده و با بچه ...

اره سختع ولی خب چه میشع کرد .حالا که اینجوره از هم دور بمونید بهتره .. تا پسرت عادت کنه و خوب بشه ..وگرنع سختش ازت خبر داشته باشه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
حصت به همسر سابقت چیه؟دیگع تو قلبت نیس 

چند روز پیش باهاش حرف زدم واسه دیدن پسرم اصرار داشتم جوری حرف زد دلم گرف گف چرا زود ازدواج کردی 

گاهی بهش فک میکنم هرچی باشع بابای بچمه ولی یادم از کاراش میاد ازش متنفر میشم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
دلم برای یک ماه پیش خودم تنگ شده  برای زمانی که این غم بزرگ باهام نبود غمی که لحظه ای بدون اون ...

چ غمی

نه هنوز نمیدونم دلش از سنگ شده فک کنم و من هرروز دلتنگتر ازروز قبلم هستم 

اوم منم 🥺🥺شمام عقدین؟؟؟ 

هیچ خبری تو هم ازش نداری پیام زنگ هیچی؟