2777
2789
عنوان

همین الان دلت برای کی تنگ شده و چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 182 پست
اخی چع بد😑😑میشه بپرسم کی طلاق میخاست  چرا نمیزاره پسرت ببینی مگه حق نداری پسرت ببینی&n ...

من خودم طلاق خواستم

مجدد ازدواج کردم واسه همین نمیذارن ببینمش دارم با فکرو خیال و خاطراتش دیونه میشم کاش ازدواج نمیکردمو برمیگشتم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم طلاق خواستم مجدد ازدواج کردم واسه همین نمیذارن ببینمش دارم با فکرو خیال و خاطراتش دیونه میش ...

مگه دادگاه حق اینو نمیده که ادم فرزندش ببینع😶

خدا به دلت ارامش بده ... 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مگه دادگاه حق اینو نمیده که ادم فرزندش ببینع😶 خدا به دلت ارامش بده ... 

چرا نامه از دادگاه دارم پلیسم بردم اما نشونش نمیدن اخرین بار با پلیس رفتم در خونشون گفتن بیخیال شو اما نمیتونم فقط ارزوم مرگه میترسم دوبارع بچه بیارم همش خاطرات اون جلو چشامه داغون میشم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

عشقم 

چون سرکاره

اصلن دوس ندارم 

اصلنم نمیخام باش حرف بزنم

ولی خیلی بی قرارشممم🥺🥺

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
زود ازدواج کردی؟ 

اره7 ماه بعد طلاقم

میشه بگی چرا از اولی طلاق گرفتی؟ 

خیانت بدلی دست بزن بددهنی 

نامزدم عشقم ۶ ماهه ندیدمش دلم براش یه ذره شده 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
چرا نامه از دادگاه دارم پلیسم بردم اما نشونش نمیدن اخرین بار با پلیس رفتم در خونشون گفتن بیخیال شو ا ...

پیگیر شو قانون باید حقت بده

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤