2777
2789

خطرناک نیست؟البته نه همیشه ی وقتایی

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=282055880]وضعش توپ قیافه خوب قد بلند ولی آدم میترسه از این جور مشاغل 🥲🥲[/QUOTE کنتراست تعریفات اگه خوش اخلاق و مومن باشه عالیه که 

فقط از این دوهم‌مطمین‌شو بعد جواب بده

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
عزیزم شما هم رژیم میگیرین ؟مکمل یا چربی سوزی هم استفاده میکنین؟

بله عزیزم من رژیم غذایی چربی سوز استفاده میکنم خیلی بهتر شدم سر ۵ ماه ۴ کیلو کم کردم تاثیر میزاره اگه همیشه رعایت کنی.

یعنی اگه حتی ۱ شیرینی بیشتر بخورم تاثیر داره در این حد

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

به خیلی چیزها بستگی داره 

طلا فروش بی کلاس خسیس داریم . طلا فروش مودب تحصیلکرده داریم 

من شخصا رد میکنم چون تحصیلات عالی برام مهمه و غیر پزشک دوست ندارم

یکی معیار دیگه ای داره و رد نمیکنه

[QUOTE=282055880]وضعش توپ قیافه خوب قد بلند ولی آدم میترسه از این جور مشاغل 🥲🥲[/QUOTE کنتراست تعری ...

نمیشه فهمید ک اخلاقشو شناختی ازش ندارم که ولی مومن هم بگی نه زیاد مثل بقیه افراد 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 
بله عزیزم من رژیم غذایی چربی سوز استفاده میکنم خیلی بهتر شدم سر ۵ ماه ۴ کیلو کم کردم تاثیر میزاره اگ ...

چه چربی سوزی استفاده میکنی ؟ 

به خیلی چیزها بستگی داره  طلا فروش بی کلاس خسیس داریم . طلا فروش مودب تحصیلکرده داریم  م ...

واااا یعنی حتما باید همسرت پزشک باشه ؟؟؟😐🙁

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
به خیلی چیزها بستگی داره  طلا فروش بی کلاس خسیس داریم . طلا فروش مودب تحصیلکرده داریم  م ...

دقیقا منم تو این مورد موندم دگ من برام تحصیل موقعیت اجتماعی مهمه /ولی این هم تحصیل‌کرده هست باکلاس لاکچری پولدار اون سرمایه ای ک اینا دارن دکتر مهندس نداره ولی با خودمم نمیتونم کنار بیام 

چه چربی سوزی استفاده میکنی ؟ 

من از برنامه تغذیه استفاده میکنم اولش که دکتر بهم داد بعد با نظر دکتر از سایت ها که کمک می کنه واقعا برداشتم برنامه روزانمو