ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما هم رژیم میگیرین ؟مکمل یا چربی سوزی هم استفاده میکنین؟
بله عزیزم من رژیم غذایی چربی سوز استفاده میکنم خیلی بهتر شدم سر ۵ ماه ۴ کیلو کم کردم تاثیر میزاره اگه همیشه رعایت کنی.
یعنی اگه حتی ۱ شیرینی بیشتر بخورم تاثیر داره در این حد
ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸ این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم. وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه
به خیلی چیزها بستگی داره طلا فروش بی کلاس خسیس داریم . طلا فروش مودب تحصیلکرده داریم م ...
دقیقا منم تو این مورد موندم دگ من برام تحصیل موقعیت اجتماعی مهمه /ولی این هم تحصیلکرده هست باکلاس لاکچری پولدار اون سرمایه ای ک اینا دارن دکتر مهندس نداره ولی با خودمم نمیتونم کنار بیام
خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم
من از برنامه تغذیه استفاده میکنم اولش که دکتر بهم داد بعد با نظر دکتر از سایت ها که کمک می کنه واقعا برداشتم برنامه روزانمو