2777
2789
بله  چرا وا ؟ معیارمه و دلم میخواد با همکار خودم ازدواج کنم

اخه سیلک جون بیا منطقی فکر کنیم قربونت نمیشه که فقط فقط هدفت همسر پزشک باشه یدف دیدی نیومد چی ازدواج نمیکنی ؟😐

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سیلک جون بیا منطقی فکر کنیم قربونت نمیشه که فقط فقط هدفت همسر پزشک باشه یدف دیدی نیومد چی ...

ای جان اینجوری صدام میکنی عاشقت میشم که 

ببین ما سالهاست تو محیط همکارها کار و زندگی میکنیم و همین یک حس و درک مشترک بینمون ایجاد کرده 

مسیر زندگی و مهاجرت پزشکها هم یکجوریه که با هم دیگه راحت تر پیش میرن 

شغلهای دیگه همشون خیلی خوب هستن ولی مثلا تو فکر کن من همراه با یک آقای طلا فروش بخوام اپلای کنم یا امتحان ارتقا بدم یا .... هیچ درکی از پروسه برنامه ریزی من نداره . تواناییش رو هم نداره 

تو مسیر پیشرفت و حمایت عاطفی دوتا همکار بهتر نیستن ؟ حالا الزاما نه رشته خودم . اصلا مهندس دانشگاه تراز یک یا هرچی ..... کلا کسی که نقطه اتکا و قوتش درس و جایگاهش باشه کنار من خودش هم راحت تره

میشه همیشه سیلک جون صدام کنی ؟ خیلی خوشم اومد 🌸🌸🌸 

ای جان اینجوری صدام میکنی عاشقت میشم که  ببین ما سالهاست تو محیط همکارها کار و زندگی میکنیم و ...

اهان پس خودت ام تو محیط پزشکی هستی . خب اگه باشی که اره دیگه ممکن پذیره 

ایشالا خوشبخت بشی سیلک جون عزیز 💋❤️😂

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)