2777
2789
عنوان

دید زدن مخفیانه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 298513 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خوده خدا...

و منی که یه پسر ۷ ساله دارم.

ترس افتاد به جونم🥲

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

من بچه بودم دیدم یکی از دخترای فامیلم چارسال ازم بزرگتر بود بهم دراین مورد گفت ۴_۵سالم بود همش استرس داشتم بدم میومد از این کار ب همه دخترای همسایه گفته بودم عقلم ک نمی‌رسید تو کوچه همه بهم میگفتن بی ادب☹️

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

اینو درست میگن من خودم اومدم از مامانم راجب صحت حرف های دوستام پرسیدم ... از نظر روحی ام ممکنه بهم ب ...

من خواهرم کلاس پنجم بود که تو مدرسشون یکی از بچه ها  اطلاعات زیادی داشت اومده بود همه چی رو بهش گفته بود. خواهرم اومده بود خونه با وحشت به مامانم گفت مامان توکه از این کارا با بابا نمیکنی نه؟الکی می‌گفت فاطمه ؟ تا مدتها هم کنجکاو بود. دیگه مدرسه جلسه گذاشت و گفت بچه های کلاس به خاطر یه نفر که خانواده درست حسابی نداشته خیلی چیزا رو فهمیدن والدین اگاه باشن. منم میگم‌بچه اسی همینه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

َََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََ

واقعا گناس  گناه خیلی بزرگی ام هست زناع گناه خیلی‌ بزرگیه 

در باره گناه زناع بخون ببین 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
من مامان بابام تو اتاق بودن بیدار شدم دیدم صدا میاد محکم در و باز کردم مامان بابام یه هو از جا پریدن ...

ببخشید ولی خندم گرف😂😂😂حمومم رفتن😂😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
ببخشيد شما تو خونتون ماهواره دارید؟؟؟

من همیشه فک میکردم ماهواره پر صحنه اس ولی از وقتی گرفتیم من هیچ ندیدم نصفش ک کانالایی ک فیلم های ایرانی نشون میده بقیشم جم ک ته تهش بوس و بغل جلوتر نمیره هیچکدوم قفل و حذفم نیس

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖