2777
2789
عنوان

دید زدن مخفیانه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 298374 بازدید | 96 پست

عزیزم یه چیزی بگم احتمالا درمورد رابطه زناشویی و این حرفا دوستای مدرسش یا بقیه حرفی زدن بهش و میخواد مطمئن بشه و بیینه که شماهم مثلا این کارارو انجام میدید. بچه ها وقتی برای بارهای اول متوجه این مسائل میشن باور نمیکنن پدر مادر خودشونم رابطه دارن. با مشاوره هم صحبت کنید

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئن بشید خوابه بعدا .... 

خیلی بده رابطه والدین ، بله ممکنه یکبار دیده و کنجکاو شده شما چیکار کردید یا از دوستانش شنیده چون منم یکی از همکلاسی هام یادمه ابتدایی بودیم کلاس چهارم ، ماهواره داشتند خیلی از صحنه ها رو تعریف میکرد. حالا که دیگه گوشی هست با یه سرچ ساده ...

با یک مشاور حوزه کودک و نوجوان حتما حتما مشورت کنید بنظرم فعلا به روش نیارید ... 

خونه ها کوچیکه اتاقا جفت همن صدا به راحتی میره تو اتاق بچه  کنجکاو میشه   تو سن بلوغم باشه پسر هم باشه نت و دوست و رفیق هم باشه  دیگه کجاش عجیبه  میخواد بدونه چه خبره  همین

من مامان بابام تو اتاق بودن بیدار شدم دیدم صدا میاد محکم در و باز کردم مامان بابام یه هو از جا پریدن منو نگا کردن لخت بودن منم زود بستم درو رفتم طبقه بالا بعد اینا در اومدن رفتن حموم برگشتن شام خوردیم 

سر سفره هیچکس حرف نمیزد 

و من ۱۱ سالم بود

هرموقع عملیات داشتین بفرستش خونه مادربزرگ خاله عمه عمو دایی

این حرفتون منویادیه فیلم خنده دارانداخت که ده تومن به بچه اش دادگفت بروخونه داییت تاخواستن زن وشوهرنزدیک هم بشن بچه برگشت گفت دایی بیست تومن دادوگفت به بابات بگوماهم شب جمعه داریم

عزیزم یه چیزی بگم احتمالا درمورد رابطه زناشویی و این حرفا دوستای مدرسش یا بقیه حرفی زدن بهش و میخواد ...

اینو درست میگن من خودم اومدم از مامانم راجب صحت حرف های دوستام پرسیدم ... از نظر روحی ام ممکنه بهم بریزه 

تمام اینده ی بچه ای که بی موقع متوجه این روابط مخصوصا رابطه ی مادر پدرش بشه و بدتر از اون ببینه، خرا ...

شاید از دوستاش شنیده و میخواد پدر مادرشو ببینه که اینکارو میکنن چرا به این بنده خدا اینجوری میگین شاید اصلا پدر مادرشو تاحالا ندیده