2777
2789

بچه ام ۱۹ماهشه جدیدا یاد گرفته هر چی بخواد دستاشو گاز میگیره یا به هم میفرشه یا موهاشو میکشه تا به خواسته اش برسه..با روانشناس کودک صحبت کردم نگف غیرطبیعیه ولی گفت از لجبازیشه و میگه به همه ی خواسته هاش تن ندید و فقط صبوری کنین تا بفهمه با این کار به خواسته اش نمیرسه اخه چقدر صبوری؟وقتی میگم اینکار بده تکرار میکرد وقتی اخم میکنم میخنده توروخدا کسی هس بچه اش اینجوری بوده؟همه با تعجب به من میگن وای این چرا اینجوریه بعدم بگین ایا بزرگ تر بشه بهتر میشه یا ن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به حرف همون روانشناس گوش کن ما که چیزی بیشتر از اون نمیدونیم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

این اخلاق تو همون سنی که گفتی ایطور بود پسرم یکی دوساله که بود

بعد کلاس اول بود تو خیابون این تابلو های ال ای دی چشمک زن که هستن در مغازه ها

میرفت روبروشون میموندو چشاشو مثل اونا بهم میزد

و عادت کرده بود هی مثل اونا پلک بزنه

طوری بود که معلمش متوجه شد و گفت ببرش مشاوره

خودم میدونستم بخاطر چیه براهمین اهممیت ندادم

بعد چند وقت دیگه اینکارم از سرش افتاد