2777
2789
عنوان

پشت پرده ی رحم اجاره ای!!!!

3739 بازدید | 79 پست

خیلی وقته میخواستم یه تاپیک بذارم راجب این موضوع

چون معمولا زیاد نشر پبدا نمیکنه

نه ماه پیش یه خانم ۲۷ ساله رحمشو اجاره بده به زوجی که شش سال نابارور بودن

من مشاوره ی زنان و مامایی رو طی این مدت انجام میدم

قرارداد معمولا توسط یه رابط نفرسوم بسته میشه

این زوج هردو تحصیل کرده و از آدمای سرشناس شهر 

آقا به تازگی راضی شده بود که از این طریق بچه دار بشن به شرطی که هیشکی متوجه نشه حتی پدر و مادرشون و بقیه هم راجب ناباروری همسرش تو این مدت چیزی نگفته بود

ماه پنجم با خانم باردار جلسه داشتم با یه پسربچه ده ساله اومده بود که فهمیدم بچه خودشه

میگفت همسرش ورشکست شده و خونه نشین و مجبور شده به خاطر بچه ش اینکارو قبول کنه

متاسفانه بار دوم بود که رحمشو اجاره میداد

چقدر از لحاظ روحی مشکل داشت

بماند که این خانم ها بدون اینکه بدونن از لحاظ جسمی خیلی به خودشون اسیب وارد میکنن هورمون هایی که بهشون داده میشه و متوجه نیستن تا چندسال بعد به چه وضعی میفتن

ازش خواهش کردم جلسه آخر با همسرش بیاد

فقط برای اینکه مجابش کنم دیگه اجازه نده خانومش دنبال این کار بره

دو ماه بعد با همسرش اومد

یه اقایی از ده متریش بوی سیگار میداد لاغر شلوارش تو پاش نمیموند

من رحم اجاره ای میخواستم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

لایک لطفا

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

میشه تایپیک آخرم و نظر بدید ممنون

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

فکر میکردم واسه رحم اجاره ای نباید شوهر داشته باشه طرف

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

ماه پنجم حاملگیش بود؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️