2777
2789
عنوان

پشت پرده ی رحم اجاره ای!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3755 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای راس میگی؟ یعنی زنی که رحمشو اجاره میده انقدر اذیت میشه؟ داروهای هورمونی میزنن بهش.؟ 🥺😯😰

یکی ازآسیباش هم اینه تو اون 9 ماه به بچه دل میبنده ولی دست خالی خونه برمیگرده

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
وقتی هم‌کار زوج نابارور راه میوفته هن زوجی که‌پولش نیاز دارن   شما اینجا داری میگی این کار رو ن ...

شاید اونی ک اجاره میده از عواقبش خبرنداره خوبه بدونه بخاطر پول جونشو به خطر نندازه 

یکی ازآسیباش هم اینه تو اون 9 ماه به بچه دل میبنده ولی دست خالی خونه برمیگرده

من خودم از خدام بود بچه سومم رو که ناخواسته بودم بدم به یکی ولی حتی گفتن همچین حرفی هم پیش شوهرم در حد جنایته و پشت سرم صفحه میزاره.. الان اصلا نمیتونم مادر توانمندی براش باشم...و دیگه الان که دوساله هست کاری نمیشه کرد... فقط زمان رو سپری میکنم بگذره.. 

یه ساعت اضافه تر وقت گذاشتم مستقیمو غیرمستقیم فهموندم که وظیفه ی زنت نیس که اینطور از خودش بگذره برای دو صباح شکم سیرشدن

ولی باید به چشم ببینید که این اقاهای به اصطلاح همسر بی غیرت ترین و مفت خور ترین ادمان ببخشین که اینطور میگم

ولی واقعیت اکثرشونه

همسر ناچارش مظلومانه نگاه میکرد بهم انگار داشت بهم میگفت که به کی داری چی میگی دخترخوب

ماه نهم بارداری طبق یه برنامه ریزی منظم با بیمارستان این خانم رو بردن واسه سزارین

همزمان دوتا تخت رو رزو کردن یکی برای زائو یکی برای مادر واقعی نوزاد

و جالبه که پرستارای بیمارستان اصلا راجب اینکه مادر واقعی نوزاد زایمان نکرده چیزی نمیدونستن فقط یه پرستار که مسئول رسیدگی بود